Σε ευχαριστώ πολύΔιαλέγεις τι θέλεις να δεις στο σεντοζα ο κλείνεις συνδυαστικό εισιτήριο. Πχ universal k cable ...το συνδυαστικό εισιτήριο για τον ζωολογικό ισχύει 7 μέρες κ το αγοράζεις κ από το ταμείο εκεί...
Σε ευχαριστώ πολύΔιαλέγεις τι θέλεις να δεις στο σεντοζα ο κλείνεις συνδυαστικό εισιτήριο. Πχ universal k cable ...το συνδυαστικό εισιτήριο για τον ζωολογικό ισχύει 7 μέρες κ το αγοράζεις κ από το ταμείο εκεί...
Καλησπέρα ! Θεωρώ πως είναι αδύνατον να συνδυαστούν Universal + zoo. Στο zoo εμείς διαθέσαμε 4-5 ώρες , συν 1.30 ώρα τα πήγαινε έλα. Βάλε και το οτι τα Universal δεν ειναι τόσο κοντά στον zoo (δεν έχει καλή σύνδεση με τα ΜΜΜ κιολας) .Καλησπέρα σε όλους.. Την άλλη εβδομάδα φεύγουμε για Μπαλί/Σιγκαπούρη και θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας σε κάποια πραγματάκια όσον αφορά την Σιγκαπούρη.. Επειδή γενικά ο χρόνος που θα έχουμε είναι περιορισμένος (φτάνουμε 21/9 μεσημέρι και φεύγουμε στις 23/9 γύρω στις 11 το βράδυ για το αεροδρόμιο) είπαμε να συνδυάσουμε την τελευταία μέρα να πάμε στο πάρκο της Universal αλλά και στον ζωολογικό κήπο. Στην πράξη αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν? Επίσης από τιμές είναι καλύτερα να τα κλείσεις από το ίντερνετ ή επί τόπου?? Επίσης με τα μεταφορικά τι παίζει εκεί πέρα? Τα ταξί φουλ ακριβά? Γενικά άμα έχετε και κάποια συμβουλή να δώσετε γενικότερα για Σιγκαπούρη καλοδεχούμενη!
Εγω πριν λιγες μερες εμεινα στο orchard hotel, τσεκαρε το. Περπατας ολη την orchard street που ειναι ο βασικος δρομος με τα μαγαζια κ ωραια βολτα περιπου 5km και βγαινεις marina bay sands.Καλησπέρα σε όλους!
Επιτέλους έφτασε ο καιρός για το πρώτο μου υπερατλαντικό ταξίδι στην Ασία!!
Πρώτη στάση η Σιγκαπούρη και θέλω να μου προτείνετε hostels κατά προτίμηση αλλα και οικονομικά ξενοδοχεία για διαμονή και σε πια περιοχή να προσανατολίζομαι ώστε να είμαι κεντρικά?
Οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία ευπρόσδεκτη!
Πόσες μέρες θα κάτσεις Σιγκαπούρη?? Για hostel θα ελεγα αν δεν εχεις τσεκάρει ήδη να κοιτάξεις το hostelworld, γενικοτερα τα rates και τα reviews ειναι αξιοπιστα, και έπειτα να συγκρίνεις και με Booking ή κάποιο αλλο site τιμές.. Δε ξερω τι θες ακριβώς αλλά κάποιο hostel με γενικοτερη βαθμολογία στο 7.5 και πάνω με atmosphere(να γνωρίσεις και κανεναν) cleanliness 8 ειναι καλη επιλογή θεωρώ .. Σιγουρα πάντως κλείσε όσο πιο γρήγορα μπορείς.. Ακομα και κοιτωνες ξεκινάνε απο 25-30 ευρω Σιγκαπούρη..Καλησπέρα σε όλους!
Επιτέλους έφτασε ο καιρός για το πρώτο μου υπερατλαντικό ταξίδι στην Ασία!!
Πρώτη στάση η Σιγκαπούρη και θέλω να μου προτείνετε hostels κατά προτίμηση αλλα και οικονομικά ξενοδοχεία για διαμονή και σε πια περιοχή να προσανατολίζομαι ώστε να είμαι κεντρικά?
Οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία ευπρόσδεκτη!
Μάξιμουμ 3 βραδιά είπαμε γιατί μετά φεύγουμε για Φιλιππίνες !Πόσες μέρες θα κάτσεις Σιγκαπούρη?? Για hostel θα ελεγα αν δεν εχεις τσεκάρει ήδη να κοιτάξεις το hostelworld, γενικοτερα τα rates και τα reviews ειναι αξιοπιστα, και έπειτα να συγκρίνεις και με Booking ή κάποιο αλλο site τιμές.. Δε ξερω τι θες ακριβώς αλλά κάποιο hostel με γενικοτερη βαθμολογία στο 7.5 και πάνω με atmosphere(να γνωρίσεις και κανεναν) cleanliness 8 ειναι καλη επιλογή θεωρώ .. Σιγουρα πάντως κλείσε όσο πιο γρήγορα μπορείς.. Ακομα και κοιτωνες ξεκινάνε απο 25-30 ευρω Σιγκαπούρη..
Εξαιρετικά !Εγω πριν λιγες μερες εμεινα στο orchard hotel, τσεκαρε το. Περπατας ολη την orchard street που ειναι ο βασικος δρομος με τα μαγαζια κ ωραια βολτα περιπου 5km και βγαινεις marina bay sands.