GTS
Member
Αυτό που δε παλεύεται στη Σιγκαπούρη είναι το κλίμα, ο συνδυασμός τροπική ζέστη-αστικό περιβάλλον απλά είναι ανυπόφορος. Μου άρεσε πολύ η βόλτα στη προκυμαία με πολύ ωραία καφέ και μαγαζιά για φαγητό...
Τελευταία φορά βρέθηκα εκεί την άνοιξη του 2008. Ανακαλώ στη μνήμη μου ενδεικτικά: Φαγητό σε φαστ-φουντ κόστιζε όσο στην Ελλάδα, ηλεκτρονικά ακριβότερα, ρούχα κλπ. σε κινέζικη και ινδική αγορά εκτός της άθλιας ποιότητας, ακριβότερα από τις δικές μας λαϊκές (που είναι και καλύτερα). Κινηματογράφο δεν πήγα. Άλλωστε, όσον αφορά τον τελευταίο, τα είχα ήδη "δει όλα" στην Μπανγκόκ και στη μισή τιμή απ' ότι στην Ελλάδα (μιλάω για σούπερ θέαμα και σέρβις και όχι τα τύπου Village συμβατικά δικά μας).Ποια προϊόντα και υπηρεσίες είναι αυτά; εγώ όσα είδα ήταν ακριβώς στη μισή τιμή σε σχέση με εδώ. Και δε μιλάω για δικά τους πράγματα, αλλά για δυτικοφερμένα, πχ κινηματογράφος.
Όμορφη δεν ξέρω αν είναι, αλλά σίγουρα είναι οργανωμένη. Το ότι δεν πήρες προσωπική απάντηση είναι και ενδεικτικό του πόσο απρόσωπη είναι πολλές φορές, όλα computerized και αυτοματοποιημένα, κι αν τους λείπει κάτι, φτιάχνουν κάτι ψεύτικο (ψεύτικο χιόνι, ψεύτικες παραλίες κλπ). Από ασφάλεια δεν έχει κανένα πρόβλημα, σε κάποια φάση πέτυχα ένα συμβούλιο γειτονιάς με πανό "μπορούμε να καταπολεμήσουμε την εγκληματικότητα", πλησίασα να δω τι λένε και μιλούσαν για τις μικροκλοπές στο σούπερ μάρκετ και την κλοπή σημάτων αυτοκινήτων, κόλαση η ζωή τους...Τελικά πείστηκα ότι είναι μια πολύ όμορφη χώρα και ασφαλής. Τα δίδακτρα για μεταπτυχιακό είναι τσουχτερά. Και για πληροφορίες δεν υπάρχει προσωπική απάντηση αλλά απαντά το κομπιούτερ.Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες:xmas_lol:
100%. Ένας προορισμός για stop-over είναι, να το δεις μια φορά, να κάνεις 1-2 ωραίες βόλτες και τίποτε άλλο.παντως από αυτά που διάβασα από συνοδοιπόρους είναι ότι στη συγκαπούρη δεν αξίζει να πας για διακοπες πάνω από 2-3 μέρες, αληθεύει?
Καλά, αν είχα κι εγώ παρέα την Ανούκ που γνώρισα στη Μαλαισία, θα είχα μεταναστεύσει ήδη...Ρεεε μη λέτε τέτοια για τη σιγκαπούρη θα αρχίσω να δαγκωνω!! Εγώ όταν είχα πάει έκατσα 12 μέρες και πέρασα σούπερ.
Πιστεύω πρωτίστως εξαρτάται από το αν σου αρέσουν τα ταξίδια σε πόλεις.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk