• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστω dk , ειδικα για τη γευση απο πρωτευουσα την οποια χαρηκα που ειδα σε βιντεο γιατι δε θα τη δω ουτε ζωγραφιστη απο κοντα :lol:.

GTS

Member
GTS δεν νομιζεις πως ειναι λιγο υπερβολικοι οι τυποι?
Απλά το παραθέτω.....και νομίζω ότι δεν είναι κακό να είναι κανείς προσεκτικός....στο lonely planet υπάρχουν περιοχές που χαρακτηρίζονται "πολύ υψηλού" ρίσκου και δεν νομίζω ότι είναι "μαγκιά" να το αγνοήσεις αυτό....ή ακόμα να τριγυρίζεις στο νότο της Ταϋλάνδης με 2500 νεκρούς σε ένα χρόνο από ταραχές.....οι καλοί λογαριασμοί σε κρατάνε και μακριά από ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα, αυτό λέω μόνο....

GTS

Member
Ζωή, να σε ρωτήσω κάτι: έχεις κλείσει από τώρα τα τοπικά αεροπορικά στις Φιλιππίνες? Ή θα τα κλείσεις επί τόπου?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εχω κλεισει μονο μια πτηση για Μπορακαι.Τιποτα αλλο..δεν ξερω ακομα που θα παω , τι θα κανω.Αν δε βρω πτησειs για αλλου , θα παω σε αλλα νησια με ferry η θα νοικιασω ακομα και αυτοκινητο. Εχω 2-3 πλανα στο μυαλο μου αλλα δεν εχω καταληξει , βλεπονταs και κανονταs:D.
Μεσα στην οργανωση ειμαι:haha::haha:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ποτε φευγεις?Δεν πιστευω να πεσεις στην 48ωρη απεργια 7 και 8 Μαρτη?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:shock::shock::shock: Πεs μου οτι κανειs πλακα!Ποια απεργια? Δεν ακουσα τιποτα:roll:
Θα πεταξω ακομα κι αν πιλοταρω εγω το αεροπλανο...εεε , πλακα κανειs ε? Η οχι?:killme:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:shock::shock::shock: Πεs μου οτι κανειs πλακα!Ποια απεργια? Δεν ακουσα τιποτα:roll:
Θα πεταξω ακομα κι αν πιλοταρω εγω το αεροπλανο...εεε , πλακα κανειs ε? Η οχι?:killme:
Καραβι παει στις Φιλιππινες?Για ψαχτο λιγο τωρα που ειναι νωρις.;)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Aντε παλι,τυχερη εισαι,η απεργια ανεσταλλει:haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
βρε πηγαινε φιλιππινες να σου φυγει κι ο καημος! αντε μετα ..πεταγεσαι και μαλαισια...:shark:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ωραια!Εριξα μια ματια στον καιρο στα μερη που θα παω και τη μερα που εχω μια εσωτερικη πτησουλα με 19θεσιο αεροπλανακι , θα εχει μεγαλη καταιγιδα.
Εμενα περιμενει ο καιροs για να ριξει καρεκλοποδαρα στιs Φιλιππινεs?Τωρα που παω εγω θα κανουν μεταναστευση τα θαλασσια φιδια? Θα λιωσουν οι σοκολατενιοι λοφοι του Μποχολ?Μηπωs να χιονισει στο Μπορακαι και η λευκη παραλια γινει καταλευκη? Ελεοs!

Σημαδι οτι θα περασω τελεια τελικα :D.Ετσι ειναι , μετα την καταιγιδα θα βγει το ουρανιο τοξο..:clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom