• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι!

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Λευτερη , δε θα μεινω στην Κουαλα Λουμπουρ...θα προσγειωθω και θα φυγω αμεσωs για το γυρο τηs χερσονησου , επισκεπτομενη καποια νησακια.Αλλα γνωστα και αλλα που δεν τα ξερει ουτε η μανα τουs ελπιζω..
Στην πρωτευουσα θα βρεθω μονο το Σ/κο τηs F1 και αν τελικα κλεισω θεσειs μπορει να κλεισω και δωματιο.Θα δω..

Παντωs μετα απο το ερημονησι με τουs 5 κατοικουs , τιs δυο μαιμουδεs και τουs 18 καρχαριεs :sharkisland:, να βρεθω στην τρελλα τηs F1!!! Δεν ειναι το καλυτερο μου!
Αν πας f1, τότε καλό είναι να κλείσεις ξενοδοχείο γιατί συνήθως είναι όλα γεμάτα και κλεισμένα πολύ καιρό πριν. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στις περισσότερες περιοχές που διοργανώνουν f1. Επίσης, είναι πιθανό να σας #$&%%#$" οικονομικά αυτό το διήμερο. Στη Βουδαπέστη που είχα πάει σε f1, οι τιμές στα μαγαζιά το τριήμερο του αγώνα ήταν εξωφρενικές (για την πίστα δεν το συζητάω, εντελώς παράλογες). Την επόμενη του αγώνα, όλα πάμφθηνα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θανο ευχαριστω , ειμαι σε διαδικασια ψαξιματοs για εισιτηρια του αγωνα και ξενοδοχειο.
Καλα ακουω παλι κατι σχολια για την οδηγηση στη Μαλαισια...αναρωτιεμαι τι απο αυτα ειναι αληθεια..Το motto των Μαλαισιανων ειναι: fast and furius :lol::lol:.
Συντομα θα τουs παω κι αλλον εναν fast and furius που θα οδηγαει αναποδα :shock: :lol:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σαββατο βραδυ...σε μαγαζι που παιζει λατιν...με πλησιαζει καποια και ζηταει αναπτηρα.
Και ερωτω...
1. Γιατι να πλησιασει εμενα απο τοσο κοσμο στο μπαρ?
2. Ολοι καπνιζαν εκτοs απο εμενα..γιατι εμενα?
3. Αφου εκλεισα για Μαλαισια , γιατι μου πιανει κουβεντα καποια απο Φιλιππινεs?
4. Τι δουλεια εχει να χορευει σαλσα μια Φιλιππινεζα?
5. 7000 νησια εχουν οι Φιλιππινεs , γιατι να ειναι απο το Σεμπου που θα προσγειωνομουν?
6. Να αλλαξω τα εισιτηρια? Προλαβαινω!

Σταματηστε τα σημαδια τωρα!! Κλεισαμε!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με ξεχασατε...με παρατησατε ολοι στη μοιρα μου..νομιζετε οτι εκλεισα εισιτηρια κι αυτο ηταν?Κανετε λαθοs.
Τωρα που εγραψα δυο ποστ για το Βορνεο , αρχισαν οι τρελλεs απειλητικεs σκεψειs.
Θεωριεs συνωμοσιαs εναντια στον ανυποψιαστο Mr. go2dbeach για να παρασυρθει σε ζουγκλεs και κακαοφυτειεs , σε καλαμενιεs καλυβεs και υφαλουs , σε ακακουs καρχαριεs , και τρυφερουs κροκοδειλουs...αρχιζω να το ψαχνω:roll: και θα σαs ενημερωσω εν καιρω..

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Ουπς.

Το φοβόμουνα αυτό και για αυτό το λόγο δε μιλούσα στο Βόρνεο. Ούτε καν το μετέφερα στις ταξιδιωτικές ιστορίες όπως είχα υποχρέωση. Τώρα θα πάω να το μεταφέρω.

Ζωή κουράγιο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι κουράγιο.

Κούβα θέλει να πάει αλλά δε βρίσει φτηνά εισητήρια, και τώρα θα την πληρώσει η κακομοίρα η Μαλαισία :haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Κούβα θέλει να πάει;
Να πάει, να πάει.
Πριν μερικά χρόνια προσπαθούσα να πείσω τους ανύπαντρους φίλους του γραφείου για ταξίδι στην Κούβα.
Εγώ θα τους συνόδευα, οχι ως ανύπαντρος, αλλά ως έμπειρος περι τα ταξιδιωτικά.
Ούτε στην Κούβα πήγαν, ούτε γυναίκα βρήκαν..

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ο Mr ειναι σκληρο καρυδι,παει παντου,αρκει να μην εχει κουνουπια.:haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Που εχειs μεινει κοινο μου?
Στο οτι εχω κλεισει εισιτηριο για Μαλαισια και υπηρχε περιπτωση να παω απο εκει Βορνεο?
Νεα επεισοδια :
Μολιs εκανα κρατηση και για Σεμπου στιs Φιλιππινεs
.
Εχω περιπου ενα μηνα να αποφασισω ποιο εισιτηριο θα παω να παρω :bleh:.

Εχω να δηλωσω οτι ειμαι ενα απολυτα υγιεs και ισορροπημενο ατομο!

Δοξαστε με
, η κοπανηστε με
.

Last edited by a moderator:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Μπράβο Ζωή. Ειλικρινά σε χαίρομαι.

Αν θες ψηφοφορίες, εδώ είμαι εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να διπλοτριπλοπολλαπλοψηφίσω :D.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αληθεια το λεs βρε Θανο μου?
Γιατι βλεπω το Δακη να ποσταρει κατι σχετικο με τη ρευστοτητα του γαλακτοs:haha:.

Κι αν τελικα κερδισουν οι Φιλιππινεs , πωs το λενε στον Mr...πωs του το λενε...τον αφηνω να μπει στο αεροπλανο και εν πτησει τον ενημερωνω οτι αυτο που βλεπει απο κατω δεν ειναι η Κουαλα Λουμπουρ...αλλα το Μακταν των Φιλιππινων?:shock:

Του λεω οτι αυτο που θα παρακολουθησει δεν ειναι η f1 , αλλα αγωνεs βοιδαμαξων στο
Ελ Νιντο?:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα