• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι Νο2

GTS

Member
Αφήστε τις Ταϋλάνδες, τις Κόστες Ρίκες και τα συναφή....εγώ προτείνω 7ήμερο Βιέννη-Πράγα-Βουδαπέστη με γκρουπ και πούλμαν, για ταξίδι όνειρο!

Και αφού φύγει η αναγούλα με τα παραπάνω, έχουμε και λέμε για το παρόν φλέγον θέμα: αφού θα υπάρχει ο μικρός μαζί, νομίζω οι επιλογές στενεύουν και τείνουμε προς το 1....εκτός και αν εμπλουτιστεί η λίστα!

Αλήθεια όμως, γιατί θες πάλι να πας Ταϋλάνδη? Οπωσδήποτε σου έχουν ξεφύγει μέρη και είσαι πλέον πιο έμπειρη (και η Ταϋλάνδη είναι παράδεισος, και και και) αλλά νομίζω ότι η Μαλαισία είναι ένα ταξίδι μόνη της....ξεκινάς δυτική ακτή, περνάς ανατολική και μετά βουρ για Βόρνεο, όπου ξεκινάς από το νότο (Kuching) και καταλήγεις βόρεια στο Σιπιντάν....ζούγκλα και τροπικά νερά σε τρομερό συνδυασμό!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αφήστε τις Ταϋλάνδες, τις Κόστες Ρίκες και τα συναφή....εγώ προτείνω 7ήμερο Βιέννη-Πράγα-Βουδαπέστη με γκρουπ και πούλμαν, για ταξίδι όνειρο!
:shock::shock::shock::haha::haha::haha::harakiri:Φοβερη ιδεα!! Με γκρουπ και πουλμαν:haha:.
Η Ταυλανδη μου εχει μενει γιατι ηταν το πρωτο ταξιδι και δεν πηγα εκει που επρεπε. Μαλλον εχειs δικιο οτι σε συνδυασμο με τη χερσονησο τηs Μαλαισιαs το Βορνεο θα ειναι καλυτερη επιλογη τελικα.Θα περιμενω να γυρισειs κι εσυ να μου πειs εντυπωσειs:).

Παντωs διαβασα λιγο για τον Παναμα αυτεs τιs μερεs και του δινω μαζι με την Κοστα ρικα 10 ψηφουs προβαδισμα απο τα υπολοιπα μερη:clap:

GTS

Member
Αααα, όχι μόνο γκρουπ και πούλμαν αλλά και 3 πόλεις σε 7 ημέρες οδικώς!!! Απόλαυση :haha::haha:

Εμένα με ιντριγκάρει η αντίθεση ζούγκλας-παραλίας....τις πρώτες μέρες "ταλαιπωρία" σε ζούγκλες, δάση και εθνικά πάρκα και καταλήγουμε σε ονειρεμένα νερά για το απόλυτο άραγμα....Και η Μαλαισία με το Βόρνεο το προσφέρει αυτό και μάλιστα με πολύ πολύ φτηνές πτήσεις στο εσωτερικό!

Τώρα όμως μπορείς να πας στην από κει μεριά (Καραϊβική) και έρχεσαι μετά ξανά από εδώ (Ασία) :lol: Σαν μπαλάκι του τένις :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
GTS συζητησα με τον τζουνιορ το ταξιδι που προτεινεs για Ευρωπη με πουλμαν και απειλησε να με καταγγειλει για κακοποιηση ανηλικου :haha::haha:!

Τα σημαδια ερχονται απο παντου..
Το πρωτο δινει 1 ψηφο στην Αυστραλια αφου η ταινια που βγηκε "Ταξιδι στο νησι τηs φαντασιαs" εχει γυριστει στη Χρυση ακτη του Κουηνσλαντ και στα δαση του πανεμορφου νησιου Hinchinbrook..

Attachments

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αλλο σημαδι απο το Βημα και τη σειρα Globus που εχει μια καταπληκτικη διαδρομη τηs Panamericana απο Μεξικο στον Παναμα κι εχω τρελλαθει!!!
Αλλοι 5 ψηφοι (ειμαι δικαιη) στον Παναμα :clap:

Attachments

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Προστεθηκαν νεοι προορισμοι στη λιστα..
1. Κοστα ρικα - Παναμα
2. Μαλαισια (χερσονησος και Βορνεο)
3. Κουηνσλαντ road trip (Brisbane to cape Tribulation)
4. Λαοs - Καμποτζη - Βιετναμ
5. Βραζιλια (η ginita φταιει για ολα!!) road trip προς βορρα και Αμαζονιοι και ζουγκλες κλπ
6. Island hop σε μικρα νησια της καραιβικης
7. Νοτιος ειρηνικος γυρος με polypass (τωρα που ειμαι νεα και αντεχω-τροπος του λεγειν- την πτηση)

ginita

Member
Επόμενο Ταξίδι
Eκουαδόρ-Βραζιλία ίσως...
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ν. Αμερικής
Να πω και εγώ μια εκκεντρικότητα? Μπορείς να κάνεις road trip ΒΑ Βραζιλία, να κάτσεις Ρίο στο γυρισμό και να καταλήξεις Αργεντινή για χειμερινό σκι !!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σκιιιι?? Δε με σηκωνουν τα ψυχρα κλιματα :haha:.Δε βλεπεις ειρηνικους και καραιβικες!

GTS

Member
1. Κοστα ρικα - Παναμα
5. Βραζιλια (η ginita φταιει για ολα!!) road trip προς βορρα και Αμαζονιοι και ζουγκλες κλπ
7. Νοτιος ειρηνικος γυρος με polypass (τωρα που ειμαι νεα και αντεχω-τροπος του λεγειν- την πτηση)

Ωραίες προσθήκες....! Και δε νομίζω ότι θα διαλέξεις εύκολα, οπότε βλέπω σίριαλ!! :haha::haha:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Επειδή η λίστα μεγάλωσε, να επαναλάβω την ψήφο μου, η οποία και παραμένει σταθερή:

4. Δαγκωτό

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
1. Κοστα ρικα - Παναμα
Δεν περιμένεις να επιστρέψει η Στέλλα και να βάλεις και το Περού μέσα;
Μια ΦΟΒΕΡΗ ιδέα ειναι να γυρίσεις το Περου ( δυο βδομάδες ας πούμε) μετά να πας στο Ικίτος ( Αμαζονία) να μεινεις σε ενα ρεσορτ (3 μερες ας πουμε) και να φύγεις μέσω Αμαζονίου για Βραζιλια (Απ το Ικιτος φευγεις μονο με αεροπλάνο ή με πλοιο).Μόνο να δεις τη διαδρομή μέ το ποταμόπλοιο... τρέλα...
Αν δε βιάζεσαι θα πάμε με την vagantaina σε καμια 15ριά (;) xρόνια που θα χουμε πάρει συνταξη (λέμε) και θα πάμε Νοτια Αμερική για τουλαχιστο 6-12 μήνες (καταρχή-λέμε).

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οχι δε θα βαλω το Περου μεσα , προτιμω να περιμενω 15 χρονια και θα ερθουμε να σας βρουμε!!! Εγω θα αργω ακομα για τη συνταξη , αλλα 3 εβδομαδες θα τις χτυπησουμε :xalara:!
Ελπιζω να υπαρχει Αμαζονιος και ατελειωτες ζουγκλες μεχρι τοτε..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα