• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Waterland έχει και έξω απο το χωριό μου. Έχει και στο δικό σου χωριό; Νωρίτερα που το είδα λίγο, ο γουγλης λέει ότι έχει και στη Καλαμάτα. Και πριν λίγο καιρό σε μία συζήτηση εδώ έλεγαν ότι έχει και στο Ντουμπάι! Πόσες είναι πχια :bleh:
Στο δικό μου το χωριό μόνο γούρνες για τα ζα έχει. Μιλάω για την κλασσική, στο δρόμο της Χαλκιδικής, αλλά πάλι ξεφύγαμε απ' το θέμα... :haha:

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου
Είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια το γνωστό γερμανικό σούπερ μάρκετ,έχε το νου σου μήπως ξαναβγάλει!Είναι υδρόγειος από φελλό, πολύ γουστόζικη (εννοείται ότι πηρα :haha: )
Εκτός από την υδρόγειο, που δυστυχώς δεν την θυμάμαι/πρόλαβα, είχε βγάλει και ένα είδος πίνακα ανακοινώσεων 35x70 με τυπωμένο στον φελλό έναν παγκόσμιο χάρτη. Η υδρόγειος όμως μ' αρέσει περισσότερο και έτσι θα έχω κι εγώ τον νου μου μήπως την βγάλει ξανά.

Είναι λίγο μικρή βέβαια,και οι πινεζες που έδινε μαζί λίγο χοντρουτσικες. Δεν τις άλλαξα και δεν έβαλα επιπλεον, αλλά αν βάλεις τις πιο μικρές στρογγυλές καλύπτεις πολλούς προορισμούς.
Παρόμοια, αν και ο πίνακας ανακοινώσεων αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση, είναι σχετικά μικρός. Το πρόβλημα λύνεται κάπως χρησιμοποιώντας μικρές καρφίτσες, αντί για τα 5 μεγαλύτερα σημαιάκια που συνοδεύουν τον χάρτη, και με την προϋπόθεση ότι αυτές θα επισημαίνουν τα κράτη και όχι τις πόλεις επίσκεψης, όπως μπορεί να γίνει στους ψηφιακούς χάρτες.

IMG_20241110_123314.jpg

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Όντως? 2 ολόκληρες μέρες τι θα κάνουμε? Δεν έχει και πισίνα το ξενοδοχείο 😱
Ρωτα οποιον του αρεσε και θελει να ξαναπαει…
Κορνις, περλ, καταρα να περασει ο χρονος. Ολα φεικ στο δικο τους στυλ. Μακρια απο μενα. Το φρουριο ειναι αρκετα μακρια, 2ωρο+ καλυτερα με νοικιασμενο ΙΧ, και αξιζει μονο για λατρεις της ιστοριας.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Όντως? 2 ολόκληρες μέρες τι θα κάνουμε? Δεν έχει και πισίνα το ξενοδοχείο 😱
Αχ, δεν ξερω τι να σου πω. Ειναι πολη φαντασμα, αψυχη. Σιγουρα θα εφταιγε κ το γεγονος οτι ηταν καλοκαιρι κ ειχε πολυ ζεστη. Αλλα κ περα απο αυτο, δεν ειχε κανενα ενδιαφερον για μενα. Και δε το λεω επειδη ειναι τεχνητη (το Ντουμπάι μου αρεσε ας πουμε). Τα ιδια μου ελεγε κ ο μπαγκλαντεσιανος ταξιτζης που πιασαμε κουβεντα για τη ζωη εκει. Μας αφηνε απο το ενα "αξιοθεατο" στο αλλο, και δεν καθομασταν σε κανενα πανω απο 2 λεπτα. Γελαγε κ μας ελεγε "δεν ξερω τι ψαχνετε αλλα δεν θα βρειτε κατι. Απλα πηγαινετε καπου να φατε. Δεν θα βρειτε κατι περα απο malls και ξενοδοχεια". Μερικα τυπικα ανατολιτικα σουκς και δατς ολ. Αν μπορεις να αλλαξεις ξενοδοχειο, κλεισε ενα με οσες περισσοτερες παροχες γινεται. Συγνωμη αν σε απογοητευω αλλα δυστυχως αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη κ δεν εχω αυτη την αισθηση για καμια αλλη πολη που εχω βρεθει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη
39.431
Νεότερο μέλος
Filippos Kal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom