bandit650
Member
επειδη σου ζητησα και εγω τα στοιχεια του και μου τα εδωσες.αντε να το ελεγχω μετα....
Για αρχή μου ζήτησε τότε στην αρχή, να μην το βαλω δημόσια, έπειτα ειναι και αυτά τα gdpr που τα φοβαμαι και τριτον και κυριότερον οποιος μου απαντάει ότι θα παει με τον Ζαχαρία (γιατί πολλοί δεν μου γράφουν τίποτα και με άλλους έχω γίνει φιλαράκια) του ζητάω την γνώμη τους για το πως πέρασαν.
Εγώ δεν έγραψα την ιστορία για να προωθήσω το Ζαχαρία αλλά για να περιγράψω την ιστορία μου, όπως έχω γράψει και άλλες εδω μέσα. Το ότι η όλη ιστορία κατέληξε στον Ζαχαρία να ειναι περιζήτητος με χαροποίησε γιατί θα κάνει την ζωή και άλλον συμφορουμιτων εύκολη, έπιασε τόσο η ιστορία μου, καθώς εγώ όταν ειναι να ταξιδέψω κάπου μπαίνω και διαβάζω ιστορίες για συμβουλές που με διευκολύνουν τρομερά στα ταξίδια.
Ξέρω τον Ζαχαρία 3 μέρες και ξέρω πως ήταν ένας αντρας που από εκεί που είχε 2-3 γκρουπ το πολύ το χρόνο, τα τελευταία χρόνια (έχει πλέον άλλη δουλειά καθημερινή και όχι του ξεναγού) τον τελευταίο χρόνο είχε τουλάχιστον 15 γκρουπ, κάτι που σημαινει πως μπορεί να τον κάνει καλύτερο ή και χειρότερο (καθόλου απίθανο για την Αιγυπτιακή κουλτούρα)! Αν δηλαδή μαζέψω 3-4 αρνητικά σχόλια θα γράψω δημόσια εδώ πως συμφορουμίτες μου...δεν μου τα είπαν καλά οι τελευταίοι που τον είχαν σαν ξεναγό προειδοποιώ.. αλλιώς θα συνεχίζω να στέλνω μηνυμα στον καθένα τα στοιχεία του.
ο ζαχαριας μου ζητησε 80 ευρω την ημερα για καιρο και 90 για αλεξανδρεια.
Οι περισοτεροι ειναι ζευγαρια η οικογενοια. νομιζω για 3 μερες 250 ευρω ειναι αρκετα χρηματα.
τοσο ειναι 2 μηνιατικα στη αιγυπτο.
Τωρα αν καποιοι ειναι γκρουπ 10 ατομα τοτε ειναι αλλιως τα πραγματα.