• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι εγώ τώρα που το βλέπω, 29 τον αριθμό κι εννοείται πως δε προσμετράω Ελλάδα, Βατικανό κτλ.
Κάτσε να μπω να κλείσω κάτι να στρογγυλέψει το νούμερο... :cool:
Άρα έχεις 31 ήδη κι αν έχεις πάει και Άγιο Όρος τις κάνεις 32 άμα γουστάρεις

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Κι εγώ τώρα που το βλέπω, 29 τον αριθμό κι εννοείται πως δε προσμετράω Ελλάδα, Βατικανό κτλ.
Περίμενε μήπως ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλωνία οπότε θα έχεις 30
Ε όχι, είναι πιο ανούσιο από την ίδια τη συζήτηση αυτή περί αριθμού... :haha:
Μια άλλη παράμετρος είναι το επάγγελμα.
Είναι κάποια που επιβάλλουν ταξίδια σε διάφορες χώρες. Γενικά θα έλεγα ότι και οι αριθμοί τελικά
είναι ανούσιοι.

alma

Member
Ίσως η μεγαλύτερη αλήθεια είναι το ΠΟΥ και με ΠΟΙΟΝ. Εκεί παίρνει σάρκα και οστά η έννοια του επιτυχημένου και αξέχαστου ταξιδιού.
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Είναι αυτό που λένε "με καλή παρέα,παντού παιρνάς ωραία"....

(Καλά εννοείται μετράει κ ο προορισμός).

Πάντως έχοντας κάνει κ ταξίδια σύντομα των λίγων ημερών κ πολυήμερα,διαπίστωσα πως αυτά που μου μένουν πιο έντονα, είναι όσα εμπίπτουν στην κατηγορία του "slow travel"...Με καλή παρέα γυρίζεις μια χώρα που αγαπάς,χαλαρά,χωρίς να βιάζεσαι πόσες χώρες θα "γράψει το κοντέρ" ή αν έχεις ξαναπάει στην ίδια χώρα.
Μακάρι να μπορούσα να βίωνα πιο συχνά "slow travel".

(Εν τω μεταξύ έχουμε τερματίσει τα off-topic αλλά μάλλον είναι πια η "μοίρα"του :haha: )

Last edited:

alma

Member
Κλέβεις αν δεν μετράς Ελλάδα που έχεις γυρίσει κιόλας(ειδικά τα νησιά).Για μέτρα σωστά!
:gru:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
αν έχεις πάει και Άγιο Όρος
Όχι, εκεί θα ναι μια και καλή... :haha:

Κλέβεις αν δεν μετράς Ελλάδα που έχεις γυρίσει κιόλας
Δεν περίμενα απο σένα να υποτιμάς την Ελλάδα στο ταξίδι
Σαφώς και δεν υποτιμάται σε καμία περίπτωση η Ελλάδα, προφανώς όμως το νήμα έχει να κάνει με τις χώρες που έχουμε πάει εκτός της Ελλάδας, είναι απόλυτα λογικό νομίζω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
προφανώς όμως το νήμα έχει να κάνει με τις χώρες που έχουμε πάει εκτός της Ελλάδας, είναι απόλυτα λογικό νομίζω.
Που το λέει αυτό στο τίτλο του νήματος;... Η λογική είναι του καθενός αρκεί να μην ενοχλεί και προσβάλει κανέναν!

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Και μια και οι παλιοί έδωσαν το σήμα για off-topic, δεν μπορώ να μην γράψω ότι το smiley με το ένα δόντι, μου θυμίζει κάτι από την τελευταία εικόνα της παρακάτω διαφήμισης:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom