psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Ε όχι, είναι πιο ανούσιο από την ίδια τη συζήτηση αυτή περί αριθμού...Δεν μετράς την Ελλάδα;
Ε όχι, είναι πιο ανούσιο από την ίδια τη συζήτηση αυτή περί αριθμού...Δεν μετράς την Ελλάδα;
Άρα έχεις 31 ήδη κι αν έχεις πάει και Άγιο Όρος τις κάνεις 32 άμα γουστάρειςΚι εγώ τώρα που το βλέπω, 29 τον αριθμό κι εννοείται πως δε προσμετράω Ελλάδα, Βατικανό κτλ.
Κάτσε να μπω να κλείσω κάτι να στρογγυλέψει το νούμερο...
Περίμενε μήπως ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλωνία οπότε θα έχεις 30Κι εγώ τώρα που το βλέπω, 29 τον αριθμό κι εννοείται πως δε προσμετράω Ελλάδα, Βατικανό κτλ.
Μια άλλη παράμετρος είναι το επάγγελμα.Ε όχι, είναι πιο ανούσιο από την ίδια τη συζήτηση αυτή περί αριθμού...
Είναι αυτό που λένε "με καλή παρέα,παντού παιρνάς ωραία"....Ίσως η μεγαλύτερη αλήθεια είναι το ΠΟΥ και με ΠΟΙΟΝ. Εκεί παίρνει σάρκα και οστά η έννοια του επιτυχημένου και αξέχαστου ταξιδιού.
Κλέβεις αν δεν μετράς Ελλάδα που έχεις γυρίσει κιόλας(ειδικά τα νησιά).Για μέτρα σωστά!Κι εγώ τώρα που το βλέπω, 29 τον αριθμό κι εννοείται πως δε προσμετράω Ελλάδα, Βατικανό κτλ.
Δεν περίμενα απο σένα να υποτιμάς την Ελλάδα στο ταξίδι!...Ε όχι, είναι πιο ανούσιο από την ίδια τη συζήτηση αυτή περί αριθμού...
Α να γεια σου....και για κιλα και για ηλικιεςΓενικά θα έλεγα ότι και οι αριθμοί τελικά
είναι ανούσιοι.
Όχι, εκεί θα ναι μια και καλή...αν έχεις πάει και Άγιο Όρος
Κλέβεις αν δεν μετράς Ελλάδα που έχεις γυρίσει κιόλας
Σαφώς και δεν υποτιμάται σε καμία περίπτωση η Ελλάδα, προφανώς όμως το νήμα έχει να κάνει με τις χώρες που έχουμε πάει εκτός της Ελλάδας, είναι απόλυτα λογικό νομίζω.Δεν περίμενα απο σένα να υποτιμάς την Ελλάδα στο ταξίδι
Που το λέει αυτό στο τίτλο του νήματος;... Η λογική είναι του καθενός αρκεί να μην ενοχλεί και προσβάλει κανέναν!προφανώς όμως το νήμα έχει να κάνει με τις χώρες που έχουμε πάει εκτός της Ελλάδας,είναι απόλυτα λογικόνομίζω.