fotast
Member
Χωριστά παει.Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία, Ελβετία, Τυνησία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, ΗΑΕ, Μονακό, Δανία και Σουηδία. Το Βατικανό πιάνει χώρια;
Χωριστά παει.Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία, Ελβετία, Τυνησία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, ΗΑΕ, Μονακό, Δανία και Σουηδία. Το Βατικανό πιάνει χώρια;
Οχι μονο πιανει χωρια αλλα τα στατιστικα του φορουμ το ανεδειξαν στην πρωτη δεκαδα ως προς την ομορφια του!Το Βατικανό πιάνει χώρια;
εγω 20 τις βγαζω...τελος παντων δεν βαριεσαι....19 είναι... Γαλλία και Γαλλική Πολυνησία είναι η ίδια χώρα.
H κόρη μου ξενέρωσε στην 3η συνεχόμενη ανακοίνωση για Ιταλία, γιατί μένει στάσιμη στις χώρες!Που να πουμε τον πονο μας οι γονεις που δεν μετραμε οι ιδιοι ποσες καρφιτσες βαλαμε σε χωρες, αλλα αρχισαν να μετρανε τα παιδια μας, με αποτελεσμα να αναγκαζομαστε να τα συνοδευουμε σε χωρες που εχουμε ξαναπαει για να ανεβασουν το σκορ
Οσοι νομιζετε οτι ειναι υπεροχο τα παιδια να κολλανε το ταξιδιωτικο μικροβιο, ξανασκεφτειτε το . Μεχρι την ενηλικιωση θα υποφερετε.
@Grerena εσυ που παιρνεις παιδι μαζι, το περνας αυτο?
Ααα βρηκα το κολπο. 4η φορα Ιταλια αλλα με Λουμπλιανα για να μπει καρφιτσα "και να μην παει στραφι το ταξιδι".H κόρη μου ξενέρωσε στην 3η συνεχόμενη ανακοίνωση για Ιταλία, γιατί μένει στάσιμη στις χώρες!
Έξυπνο! Αλλά δεν βολεύει σε κάτι εξπρες ΣΚ-τριημεράκια.Ααα βρηκα το κολπο. 4η φορα Ιταλια αλλα με Λουμπλιανα για να μπει καρφιτσα "και να μην παει στραφι το ταξιδι".
Εννοείται! Κ εγώ δεν μιλάω καν για το ίδιος μέρος!2 φορες Γαλλια, δεν θελει 3η γιατι "δεν εχει νοημα". Εν τω μεταξυ πηγε μονο στα βορεια παραλια απο 2 ημερες.
Ας βάλω και εγώ. 28 κράτη.
Αυστρία
Βατικανό
Βέλγιο
Βουλγαρία
Γαλλία
Γερμανία
Δανία
Ελβετία
Ελλάδα
Η.Π.Α.
Ην. Βασίλειο