• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχουν απίστευτα άσχημες μύτες, αλλά τις εγχειρίζουν επιμελώς (αν δεις το πόσες κυκλοφορούν με γάζα στη μύτη, θα καταλάβεις). Από κει και πέρα, έχει πολύ όμορφες κοπέλες και πολύ πεταχτούλες. Εμάς μας δίνανε (κρυφά) τα τηλέφωνά τους ακόμη και στο δρόμο. Σε ένα πάρτι μας κάλεσαν, όπου έβγαινε το τσαντόρ κι έβλεπες μίνι φούστες και ξεχειλωμένα ντεκολτέ, και ήμασταν το κέντρο της...προσοχής.

¨Ομορφες είναι, αλλά όχι κουκλάρες. Πολύ σέξι με έναν περίεργο τρόπο.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ε να δω και τον vagantos στο τόπικ "τούμπανα" είναι άνω ποταμών!!! :bleh:
Ε, κι ο vagantos άνθρωπος είναι και ματάκια ( συνήθως 4) έχει...
Κατά τ άλλα:

• Εμπιστευτείτε το Χόρχε είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τουμπανα στο Λάος ( και τα βαλε και στο top 10).
  • Στείλτε αβέρτα CV, υπόσχομαι να μαι αντικειμενικός ( και δε θα ζητήσω και βοήθεια απ τη vagantαινα, που δε μπαινει στο φορουμ αλλά εχει κατασκόπους παντού)
  • Γιώργο ο γάμος στο Σ-ουρο-νήσι ήταν άλλο πράμα, με την Κατούρος πεθάναμε, αλλά ο γαμπρος φίλε ήταν ο τύπος που συναντάς σ όλο τον κόσμο. Μισοσούρας, μισοαπορημένος, μισοευτυχισμένος, ερωτικός μετανάστης (σώγαμπρος).. Πολύ μου θύμισε τον εαυτό μου :D

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ουφ...βαρεθηκα να διαβασω ολο το τοπικ....πω πω

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Οι πιο άσχημες; Τις συνάντησα στο πιο όμορφο ταξίδι. Ναι οι Περουβιανές ( παρόλες τις επιμειξίες), με κορυφαίες τις ...καλλονες της Τιτικάκα
Θυμάσαι μηπως το γάμο στο νησάκι των Ούρος; Πιο άσχημη νύφη δεν έχω ματαδεί.
Και κάτι άσχετο:
Πουριτανή λέγεται αυτή που δεν το χρησιμοποιεί τακτικά και το αφήνει να πιάσει πουρί;[/quote]

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Θυμήθηκα τώρα έναν Αφγανό που μιλούσε στις ειδήσεις, απίστευτα όμορφο. Δεν ξέρω αν είναι όμορφος λαός οι Αφγανοί, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν απερίγραπτος. Μετά από τόσες μέρες και τον θυμάμαι ακόμα.

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Γενικά άστα να πάνε.

ΑΛΛΑ η ελίτ της Λίμα, που βρίσκεται σε 2 γειτονιές και πάει σε 10-15 κλαμπ/καφέ είναι το κάτι άλλο. Κι εγώ από κει ψώνιζα όταν έμενα εκεί...

Άλλη περιοχή με καλό υλικό είναι το Huaraz (καταπληκτική πόλη, απίστευτη φύση κι έχει και γυναικάρες).
Και......έπινες κάτι πριν ψωνίσεις ή ξεροσφύρι ψώνια?:haha::haha::haha::haha:( με την καλή έννοια πάντα) :innocent:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν πίνω... Μια φορά ψώνισα στα σοβαρά από εκεί και κάηκα...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξεκάρφωμα είναι. Τουλάχιστον η μία μου είπε πως βασικά ενδιαφέρεται για τον Traveller.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει κάτι το αλληθωρέξ το βλέμμα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com