travelina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία [√]
Τα πουλάκια έχουν τρελαθεί να κελαηδούν, τα δέντρα έχουν ξε%@$@θεί να ανθίζουν, δεν θέλει και πολύ...
Αυτό δεν είναι τίποτα... Έχασες το thread με το "τούμπανο του φόρουμ", το οποίο εβσήσθη, μάλλον ως απρεπές και αντιχριστιανικό, μέρες που είναι.Βρε τα πουλακια μου !!
21 σελιδες γεματες πάθος !!
μας επιασε η Ανοιξη για τα καλά ....
εγώ η άπρεπη αντιχριστιανή τα φταίω , σε λίγο θα φάω κι εγώ banάκι να πάω να κάνω παρέα στον αγαπημένο μουΑυτό δεν είναι τίποτα... Έχασες το thread με το "τούμπανο του φόρουμ", το οποίο εβσήσθη, μάλλον ως απρεπές και αντιχριστιανικό, μέρες που είναι.
Σας παρουσιάζω τον καινούριο moderator:
[URL="- Mhnyma kyrias Louka[/URL]
(εντάξει το' χω ξαναβάλει, αλλά είναι πολύ επίκαιρο)
Να πας τη Μ. Τρίτη ν' ακούσεις το τροπάριο της Κασσιανής να εξιλεωθείςεγώ η άπρεπη αντιχριστιανή τα φταίω , σε λίγο θα φάω κι εγώ banάκι να πάω να κάνω παρέα στον αγαπημένο μου
Έεεεεφτασεεεεε......Να πας τη Μ. Τρίτη ν' ακούσεις το τροπάριο της Κασσιανής να εξιλεωθείς
αχ θα πηγαινα μωρε αλλα εχω αλλεργια στο λιβανι και δε κανει να μπω σε εκκλησιαΝα πας τη Μ. Τρίτη ν' ακούσεις το τροπάριο της Κασσιανής να εξιλεωθείς
Ορίστε κι ένας οδηγός για να ξεχωρίζουμε τα αληθινά από τα σικέ τούμπανα:
101 Breast Types | BeyondJane
Μπαμ.Ε, αφού τα θέλει ο κώλος σου, εμένα ψόφια μου κάνει:
Αγύμναστη, μπουτού, αγγλόφατσα, πεσμένο στήθος, υπερβολικά λευκή, δεν κάνει.
Αν 10 παίρνει μια σούπερ-θεά, η Σκάρλετ παίρνει ένα 7, δηλαδή μια απλώς ωραία κοπέλα, από αυτές που βλέπεις στο δρόμο.
Από την αρχή σε είχα συμπαθήσει εσένα.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Λίγα λόγια για τη θεά Σκάρλετ.
Μπαμ.Ναι ρε SPROM μη μας καθαρίσεις κιόλας.....
Ξεπέρασες κάθε όριο: μπαμ μπουμ.Για τη Σκάρλετ συμφωνώ. Παχιά και ξεπλυμμένη.
Εμ, να τον ακούς το γέροντα!