• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εντάξει Χόρχε, παίρνω θέση:
Αληθινά "τούμπανα" συνάντησα στο Ρίο. Είναι κι αυτοι οι μύθοι που συνοδεύουν τις μουλάτες....( Ομολογώ πως και μια αδυναμία στις μιγάδες)
Το πιο μεγάλο ποσοστό ωραίων γυναικών, μάλλον στην Τσεχία.
Οι πιο άσχημες; Τις συνάντησα στο πιο όμορφο ταξίδι. Ναι οι Περουβιανές ( παρόλες τις επιμειξίες), με κορυφαίες τις ...καλλονες της Τιτικάκα
Θυμάσαι μηπως το γάμο στο νησάκι των Ούρος; Πιο άσχημη νύφη δεν έχω ματαδεί.
Και κάτι άσχετο:
Πουριτανή λέγεται αυτή που δεν το χρησιμοποιεί τακτικά και το αφήνει να πιάσει πουρί;
ΜΕτά από αυτή τη θεϊκή παρέμβαση από τον άνθρωπο που με έφερε στο φόρουμ, τον χρίζω "αντιπρόσωπο" (σαν τα παρατράγουδα ένα πράγμα) και όλα τα CV παρακαλώ να κατευθύνονται προς αυτόν: με απόλυτη εχεμύθεια και αντικειμενικότητα θα επιλέξει ο Βαγγελης.

Καλά ήταν όλοι τόσο ντίρλα στα νησιά "Κατούρος" που δεν νομίζω να το πήρε χαμπάρι ούτε ο γαμπρός.

varioAthens

Member
Εντάξει Χόρχε, παίρνω θέση:
Αληθινά "τούμπανα" συνάντησα στο Ρίο. Είναι κι αυτοι οι μύθοι που συνοδεύουν τις μουλάτες....( Ομολογώ πως και μια αδυναμία στις μιγάδες)
Το πιο μεγάλο ποσοστό ωραίων γυναικών, μάλλον στην Τσεχία.
Οι πιο άσχημες; Τις συνάντησα στο πιο όμορφο ταξίδι. Ναι οι Περουβιανές ( παρόλες τις επιμειξίες), με κορυφαίες τις ...καλλονες της Τιτικάκα
Και κάτι άσχετο:
Πουριτανή λέγεται αυτή που δεν το χρησιμοποιεί τακτικά και το αφήνει να πιάσει πουρί;

Ε να δω και τον vagantos στο τόπικ "τούμπανα" είναι άνω ποταμών!!! :bleh:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Θα μου πει κάποιος σίγουρα;

Στη Λίμα τούμπανες και σε όλο το άλλο Περού κλάφτα χαράλαμπε; ή γενικά κλάφτα χαράλαμπε;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αυτο που βλεπω στην Πανια σημερα , δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!
Ειναι τελειο!!!!
Η αντιπροσωπος ειναι ΘΕΑ!

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ

Στη Λίμα τούμπανες και σε όλο το άλλο Περού κλάφτα χαράλαμπε; ή γενικά κλάφτα χαράλαμπε;
Γενικά και όσο και να κλάψει ο Χαράλαμπος ...δεν.:haha: Εμεινα 27 μέρες από Βορρά ως Νότο και είδα μόνο 1 απλώς ωραία πιτσιρίκα 19-20 χρόνων.
Από άντρες δε......η απόλυτη ήττα:haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Γενικά άστα να πάνε.

ΑΛΛΑ η ελίτ της Λίμα, που βρίσκεται σε 2 γειτονιές και πάει σε 10-15 κλαμπ/καφέ είναι το κάτι άλλο. Κι εγώ από κει ψώνιζα όταν έμενα εκεί...

Άλλη περιοχή με καλό υλικό είναι το Huaraz (καταπληκτική πόλη, απίστευτη φύση κι έχει και γυναικάρες).

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
To Iράν Yorgo έχει τούμπανες?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com