ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
ΚΛΑΙΩωωωωωωωΚαι κάτι άσχετο:
Πουριτανή λέγεται αυτή που δεν το χρησιμοποιεί τακτικά και το αφήνει να πιάσει πουρί;
ΚΛΑΙΩωωωωωωωΚαι κάτι άσχετο:
Πουριτανή λέγεται αυτή που δεν το χρησιμοποιεί τακτικά και το αφήνει να πιάσει πουρί;
ΜΕτά από αυτή τη θεϊκή παρέμβαση από τον άνθρωπο που με έφερε στο φόρουμ, τον χρίζω "αντιπρόσωπο" (σαν τα παρατράγουδα ένα πράγμα) και όλα τα CV παρακαλώ να κατευθύνονται προς αυτόν: με απόλυτη εχεμύθεια και αντικειμενικότητα θα επιλέξει ο Βαγγελης.Εντάξει Χόρχε, παίρνω θέση:
Αληθινά "τούμπανα" συνάντησα στο Ρίο. Είναι κι αυτοι οι μύθοι που συνοδεύουν τις μουλάτες....( Ομολογώ πως και μια αδυναμία στις μιγάδες)
Το πιο μεγάλο ποσοστό ωραίων γυναικών, μάλλον στην Τσεχία.
Οι πιο άσχημες; Τις συνάντησα στο πιο όμορφο ταξίδι. Ναι οι Περουβιανές ( παρόλες τις επιμειξίες), με κορυφαίες τις ...καλλονες της Τιτικάκα
Θυμάσαι μηπως το γάμο στο νησάκι των Ούρος; Πιο άσχημη νύφη δεν έχω ματαδεί.
Και κάτι άσχετο:
Εντάξει Χόρχε, παίρνω θέση:
Αληθινά "τούμπανα" συνάντησα στο Ρίο. Είναι κι αυτοι οι μύθοι που συνοδεύουν τις μουλάτες....( Ομολογώ πως και μια αδυναμία στις μιγάδες)
Το πιο μεγάλο ποσοστό ωραίων γυναικών, μάλλον στην Τσεχία.
Οι πιο άσχημες; Τις συνάντησα στο πιο όμορφο ταξίδι. Ναι οι Περουβιανές ( παρόλες τις επιμειξίες), με κορυφαίες τις ...καλλονες της Τιτικάκα
Θυμάσαι μηπως το γάμο στο νησάκι των Ούρος; Πιο άσχημη νύφη δεν έχω ματαδεί.
Και κάτι άσχετο:
Ε να δω και τον vagantos στο τόπικ "τούμπανα" είναι άνω ποταμών!!!
Είναι προκατειλημμένος..Άνω ποταμών θα είναι να δούμε τον Traveller
Γενικά και όσο και να κλάψει ο Χαράλαμπος ...δεν. Εμεινα 27 μέρες από Βορρά ως Νότο και είδα μόνο 1 απλώς ωραία πιτσιρίκα 19-20 χρόνων.Θα μου πει κάποιος σίγουρα;
Στη Λίμα τούμπανες και σε όλο το άλλο Περού κλάφτα χαράλαμπε; ή γενικά κλάφτα χαράλαμπε;
αυτο που βλεπω στην Πανια σημερα , δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!
Ειναι τελειο!!!!
Η αντιπροσωπος ειναι ΘΕΑ!
Γενικά άστα να πάνε.Θα μου πει κάποιος σίγουρα;
Στη Λίμα τούμπανες και σε όλο το άλλο Περού κλάφτα χαράλαμπε; ή γενικά κλάφτα χαράλαμπε;