fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τhe topic starter is in Serifos now..!
Γύρισα πριν 10 μέρες από το κάμπινγκ, και ένας γνωστός μου χτες, μου είπε ότι ήταν οκ. Μου φάνηκε πεντακάθαρο, καθραρίζανε κάθε 3 και λίγο, κατά τα άλλα σκιά-ούτε τη σκιά της, πρεπει να έχεις κάποιον μπάρμπα για να βρεις καλή θέση κάτω από κανα δέντρο, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι εμείς την πρώτη μέρα φάγαμε ήλιο, και την δεύτερη, είδαμε ότι φεύγουν κάποιοι και καβαντζωθήκαμε στη θέση τους!Το camping της Σερίφου σε τι κατάσταση είναι?
Πιστεύω ότι αν προσπαθήσετε στον δρόμο της παραλίας του Λιβαδιού, μετά το yacht club, Αυλόμωνας νομίζω λέγεται, δεν μπορεί κάπου θα βρείτε. Το περπάτημα για Λιβάδι θα είναι γύρω στο 10', μπορεί και λιγότερο.Εύκολο σημείο έξω από το Λιβάδι (κι ας περπατάμε και κανένα 10λεπτο) υπάρχει για να αφήνουμε το αυτοκίνητο?
Τα είχαμε δει αυτά και τα απορρίψαμε αμέσως. Δεν πήρα καν τηλέφωνο να μάθω διαθεσιμότητα και τιμές. Όχι λόγω τοποθεσίας η οποία είναι βολικότατη, αλλά λόγω των μεταλλικών κρεβατιών, του πατώματος και της κουνουπιέρας. Δε θέλουμε τέτοια στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Μας ψυχοπλακώνουν.Γιατί δεν μένετε σε κάποιο από τα καταλύματα στο Λιβάδι που έχουν δικό τους χώρο στάθμευσης και να κάνετε τις βόλτες σας "ποδαράτοι" στο λιμάνι?
Εδώ Σέριφος Ξενοδοχεία Λιβάδι Σέριφος - Ξενοδοχείο Villa Niki Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Στούντιο στη Σέριφο έριξες καμμιά ματιά?