EviTan
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Ναι, την κατάβαση θα την κάνω σίγουρα, είναι από τα πρώτα που είδα. Στην Στοά το λες λογω επικινδυνότητας ε; Και κάπου αλλού διάβασα οτι καλό ειναι να υπάρχει έμπειρος συνοδηγός.
Nαι ακριβώς. Δεν είναι συντηρημένη η στοα, οπότε καλύτερα να είσαι με κάποιον που έχει ξαναπεράσει κ ξέρει τα κατατόπια.Ναι, την κατάβαση θα την κάνω σίγουρα, είναι από τα πρώτα που είδα. Στην Στοά το λες λογω επικινδυνότητας ε; Και κάπου αλλού διάβασα οτι καλό ειναι να υπάρχει έμπειρος συνοδηγός.
Αν τυχον φυσαει ομπρέλα δεν στεκεται ούτε για πλάκα!Στις παραλίες που δεν έχει φυσική σκιά, θα βόλευε ομπρέλα ή σκηνή παραλίας χαμηλή; Ρωτάω λόγω των ανέμων, αν μπορεί να μείνει κάτι σταθερό από τα δύο, επειδή οι αποσκευές μου πρέπει να είναι κάπως περιορισμένες, τι θα προτείνατε... Αν και όσο παίρνανε οι μέρες, η πρόγνωση του καιρού για την επόμενη βδομάδα δεν δείχνει πολλά μποφόρ...
Ευχαριστώ για την απάντηση, είμαι ήδη στο νησί, την πήρα την ομπρέλα μου, μέχρι στιγμής είμαστε τυχεροι! Δεν έχουμε δυνατούς ανέμους!Αν τυχον φυσαει ομπρέλα δεν στεκεται ούτε για πλάκα!
Nα περάσεις όμορφα!Ευχαριστώ για την απάντηση, είμαι ήδη στο νησί, την πήρα την ομπρέλα μου, μέχρι στιγμής είμαστε τυχεροι! Δεν έχουμε δυνατούς ανέμους!