• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σελίδα Μελών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ήδη έχουμε προνοήσει γι'αυτό και είναι έτοιμο. Υπάρχουν 2 φόβοι όμως για να χρησιμοποιηθεί, ο ένας είναι καθαρά τεχνικός και αφορά την πιθανότητα επηρεασμού της ταχύτητας του site, και ο άλλος αφορά το περιεχόμενο, μήπως συμβάλει στην ανταλλαγή πληροφοριών με πιο προσωπικό τρόπο αντί για τη δημόσια διαμοίρασή τους στο φόρουμ (κάτι που φυσικά δε θέλουμε να γίνει).

Τι λέτε;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
και ο άλλος αφορά το περιεχόμενο, μήπως συμβάλει στην ανταλλαγή πληροφοριών με πιο προσωπικό τρόπο αντί για τη δημόσια διαμοίρασή τους στο φόρουμ (κάτι που φυσικά δε θέλουμε να γίνει).

Τι λέτε;

Σαν ιδέα δεν είναι κακή, αλλά και εγώ πιστεύω ότι η πιθανότητα να συμβεί είναι σχεδόν σίγουρη.
Όχι ότι αυτό δε δουλεύει ήδη σε κάποιο βαθμό και μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ήδη έχουμε προνοήσει γι'αυτό και είναι έτοιμο. Υπάρχουν 2 φόβοι όμως για να χρησιμοποιηθεί, ο ένας είναι καθαρά τεχνικός και αφορά την πιθανότητα επηρεασμού της ταχύτητας του site, και ο άλλος αφορά το περιεχόμενο, μήπως συμβάλει στην ανταλλαγή πληροφοριών με πιο προσωπικό τρόπο αντί για τη δημόσια διαμοίρασή τους στο φόρουμ (κάτι που φυσικά δε θέλουμε να γίνει).

Τι λέτε;
Για το πρωτο δε μπορω να μιλησω μια και ειναι τεχνικης φυσης. Αν ειναι εργο το site μονο οταν ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα κατατη γνωμη μου. Αν ειναι γενικοτερα αργο τοτε ειναι σοβαρο το ζητημα. Οσον αφορα το δευτερο δε νομιζω οτι δε θα διαμοιραζεται η πληροφορια. Πιο πολυ περισσοτερη πλακα μεταξυ μας θα εχουμε οποτε και λιγοτερο Spam θα κανουμε και λιγοτερη δουλεια θα εχει ο sporos νομιζω. :haha:

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ

Τι λέτε;
Aν δεν έχει επιπτώσεις στην ποιότητα και στον μέχρι τώρα "χαρακτήρα" του site, ας γίνει. Αν είναι όμως να καταντήσει chatroom δε νομίζω να μου αρέσει. Αν είναι δηλαδή, όπως λέει ο Δευκαλίωνας, να ανταλάσσονται ταξιδιωτικές πληροφορίες σε προσωπικό επίπεδο και να αποκλέιονται οι μη συμμετέχοντες σε αυτές τις online συτήσεις , τότε πιστεύω ότι χάνεται κάπως ο στόχος του travelstories.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Aν δεν έχει επιπτώσεις στην ποιότητα και στον μέχρι τώρα "χαρακτήρα" του site, ας γίνει. Αν είναι όμως να καταντήσει chatroom δε νομίζω να μου αρέσει. Αν είναι δηλαδή, όπως λέει ο Δευκαλίωνας, να ανταλάσσονται ταξιδιωτικές πληροφορίες σε προσωπικό επίπεδο και να αποκλέιονται οι μη συμμετέχοντες σε αυτές τις online συτήσεις , τότε πιστεύω ότι χάνεται κάπως ο στόχος του travelstories.
Συμφωνώ απόλυτα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Συγχαρητήρια def όλα τέλεια!!
το chat και μένα μου φαίνεται οτι θα φρενάρει πολλα πράγματα..
έχομε εργαλεία για να συνομιλήσομε με τους φίλους μας στο forum.ειναι τα προσωπικά μηνύματα,τα email,τα κινητά που έχομε ανταλλαξει...
άσε γιατί έτσι που πάμε θα βάλεις και καμία λειτουργία να στέλνομε κεφτεδάκια ο ένας στον άλλο ταπεράκια και τέτοια πράματα!!:D

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν νομιζω οτι εαν τοποθετηθει ενα chat θα χειροτερεψουν τα πραγματα...μαλλον θα καλυτερεψουν καθως θα μειωθουν τα off topic και βεβαια για το θεμα της ταχυτητας που αναφερθηκε μπορει το chat αυτο να τρεχει σε αλλο server. Αυτο μπορει να γινει πολυ ευκολα και εαν θελει η ομαδα διαχειρησης μπορω να τους προτεινω ενα δωρεαν chat που μπορουν να ενσωματοσουν στο παρον φορουμ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
άψογη η σελίδα, την εξερευνώ ακόμα..:clap:
μια ερώτηση. τα ευχαριστώ συνολικά τι είναι, γιατί με το άθροισμα των άλλων δυο κατηγοριών δεν βγαίνει. επίσης δεν θα ήταν καλύτερα να εμφανίζονται πρώτα τα ευχαριστώ που παίρνει κάποιος και που αντικατοπτρίζουν την προσφορα του ως μέλος.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τη χρησιμοποιείτε; για πείτε εντυπώσεις; προτάσεις;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
μήπως συμβάλει στην ανταλλαγή πληροφοριών με πιο προσωπικό τρόπο αντί για τη δημόσια διαμοίρασή τους στο φόρουμ (κάτι που φυσικά δε θέλουμε να γίνει).

Συμφωνώ με όσους φοβούνται πως θα γίνει chatorrom. Ακόμη κι αν δε γίνει, η αίσθηση κάποιου νεοεισελθέντα του ότι μπαίνει σε ένα χώρο όπου μεταξύ των βασικών χρηστών ήδη υπάρχει επικοινωνία, σχέσεις, πρϊστορία και πως πρόκειται για κλειστό club, θα ενταθεί. Σε κάποιο βαθμό υπάρχει και τώρα αυτό, αλλά προς το παρόν για μένα δημιουργεί απλά φιλική και όχι "κλειστή" ατμόσφαιρα. Δεν πιστεύω πως θα μειωθούν τα off topic, μάλλον το αντίθετο θα γίνει διότι θα έχουν προηγηθεί ιδιωτικώς περισσότερες off forum συζητήσεις, στοιχεία των οποίων θα προκύπτουν συνεχώς.

Ναι, εγώ τη χρησιμοποιώ τη σελίδα μελών. Όχι όλα της τα χαρακτηριστικά, αλλά μου γλιτώνει χρόνο, που είναι και το βασικό μου πρόβλημα λόγω υψηλότατου κόστους σύνδεσης. Με ένα κλικ βλέπω διάφορα που πριν δεν έβλεπα διότι ήθελα περισσότερες ενέργειες. Εξακολουθώ να αναπολώ πάντως το παλιό σύστημα αναζήτησης, με το ένα βήμα, αυτό είναι και το μόνο μου παράπονο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, εγώ τη χρησιμοποιώ τη σελίδα μελών. Όχι όλα της τα χαρακτηριστικά, αλλά μου γλιτώνει χρόνο, που είναι και το βασικό μου πρόβλημα λόγω υψηλότατου κόστους σύνδεσης. Με ένα κλικ βλέπω διάφορα που πριν δεν έβλεπα διότι ήθελα περισσότερες ενέργειες. Εξακολουθώ να αναπολώ πάντως το παλιό σύστημα αναζήτησης, με το ένα βήμα, αυτό είναι και το μόνο μου παράπονο.
Thanks Γιώργο. Για το σύστημα αναζήτησης θα κοιτάξω μήπως προσπαθήσω να το επαναφέρω μέσα στις επιλογές που υπάρχουν τώρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom