KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Αθήνα. Μέρα μεσημέρι. Μαζί με μερικά εκατομμύρια άλλους. Μας έβγαλε περαίωση ένας τύπος με μουστάκι.
Ακόμα τρέχουμε.
Δεν είχε πρόθεση την ληστεία. Ηταν μαστουρωμένος και εγώ πιο γρήγορη και απο τον Λούκι Λουκ!!! Κατάφερα και ξέφυγα.... αφού πρώτα έσπασα όλα τα ολυμπιακά ρεκορ στο τρέξιμο...Πω πω ρε dim πολυ φρικη αυτο!
Τι και ποσα σου πηρε?
Τι σύμπτωση... Δεν έγινε μόνο στην Αθήνα αυτό και μας μας έκλεψαν έτσι!!!!!Αθήνα. Μέρα μεσημέρι. Μαζί με μερικά εκατομμύρια άλλους. Μας έβγαλε περαίωση ένας τύπος με μουστάκι.
Ακόμα τρέχουμε.
Ακριβώς το ίδιο και εγώ...εγώ μου φαίνεται ήμουν η πιο χαζή από όλους....
Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ρώμη.Την τελευταία μέρα φεύγοντας από το ξενοδοχείο ο άντρας μου είχε την φαεινή ιδέα να βάλουμε την camera στην βαλίτσα για να μην την κουβαλάμε πάνω μας στο αεροπλάνο και γίνουμε στόχος σε τίποτα κλεφτρόνια(!!!!).Φτάνοντας λοιπόν Αθήνα και στο σπίτι μας και αδειάζοντας την βαλίτσα πιάνω την θήκη της camera και μου φαίνεται λίγο ελαφριά.Λοιπόν είχαν αφήσει την θήκη κανονικά μεσα μαζί με γραμμένες (ευτυχώς) κασσέτες και κάτι καλώδια και πήραν μονο την camera και τα καλώδια που φορτίζει.τώρα που την πήραν,στο ξενοδοχείο,στο ιταλικό αεροδρόμειο ή στο ελληνικό???
Απολογισμος... φτερά η camera αλλά πιο πολύ με στεναχώρησε η τελευταία κασσέτα που ήταν μέσα στην μηχανή με Βατικανό και Φλωρεντία...
Από τότε όλα πάνω μας camera,φωτ/κη μηχανή...όλα!