Borealis
Member
Σε εμένα δεν έγινε στην Ιταλία αλλά στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας. Από την Σουίσ μου είπαν ότι είχαν και άλλα τέτοια περιστατικά. Έκτοτε σιωπή.
Εύχομαι τα κυβικά στο αυτοκίνητο να αυξήθηκαν και στη γυναίκα να μειώθηκαν...Στη Βουλγαρια 16 χρονια πριν πηγαινοντας γαμηλιο ταξιδι κεντρικη Ευρωπη μου εκλεψαν το αυτοκινητο.Γι αυτο κι εγω πηρα καινουργιο αυτοκινητο κι αργοτερα...αλλαξα και γυναικα!
Καλός...πολύ καλός!Δυο φορές με ρίξαν στα ρέστα.
Την πρώτη μου φαγε κάτι εσκούδος ένας ταρίφας στη Λισαβώνα ( στην Ελλάδα ΔΕΝ γίνονται αυτά).
Τη δεύτερη, μια μικροπωλήτρια στο Πεκίνο με κάτι γιουάν. Την πήρα χαμπάρι όμως γιατί τσίριζε σαν τρελή απ τη χαρά της ( κι άλλος μαλάκας, κι άλλος μαλάκας ή κάτι τέτοιο), γυρισα πίσω ζήτησα τα λεφτά μου , δε μου τα δωσε φυσικά, βούτηξα κι εγώ ενα καπέλο το φόρεσα κι έφυγα...
Επειδή λες πως ήταν το πρώτο σου ταξίδι, ίσως να ήταν πολύ παλιά και να μιλάς και για το Ελληνικό, όπου όντως γινόταν της Πόπης. Σύζυγος συγγενικού μου προσώπου εργαζόταν στο αεροδρόμιο και γινόταν το έλα να δεις, κάθε μέρα πουλούσαν "εξαφανισθέντα" προϊόντα που βουτούσαν από τις βαλίτσες, ολόκληρα σπίτια χτίστηκαν έτσι, σύστημα ήταν. Βέβαια δε γίνονταν μόνο στο Ελληνικό αυτά, στο Heathrow πριν χρόνια έγινε χαμός με βαλιτσάδες που έβγαζαν χιλια΄δες λίρες το μήνα με το ίδιο σύστημα, στην Αβάνα τους ξήλωσαν όλους πριν 3 χρόνια διότι είχε καταντήσει αηδία το θέμα κλπ, αλλά ειδικά το Ελληνικό ήταν μια μαύρη ιστορία σε σχέση με το Βενιζέλο, οπότε μην αποκλείεις να έγινε εκεί η δουλειά.Το περιστατικό με την camera που έκανε φτερά από την βαλίτσα στο αεροδρόμιο μου έτυχε μόνο στην Ιταλία αλλά έκτοτε τα κουβαλάω όλα πάνω μου φυσικά.Η εταιρεία που πετούσα όμως ήταν ελληνική, olympic air παρακαλώ.Υποψιάζομαι ότι έγινε στο αεροδρόμιο της ρώμης γιατί εκεί τσεκάρουν τί έχουν μέσα οι βαλίτσες με ακτίνες και όχι ελλάδα που φτάσαμε.
πάντως ποτέ δεν είσαι σίγουρος 100%.Το κακό ήταν που το διαπίστωσα στο σπίτι γιατί αν το είχα καταλάβει στο αεροδρόμιο θα είχα κάνει φασαρία και πιστεύω ότι θα έβγαζα άκρη....
Λέω τώρα......