ibarumahhh
Member
Eυχαριστω αλλα ηβασικη μου ερωτηση δεν απαντηθηκε. Πως να χωρισω τις μερες για να δω τα βασικα.Μπορεις να κινηθεις με λεωφορεια .
Εχει πολλα συχνά δρομολογια .
Πχ ποσες μέρες οια, ποσες θηρα κτλ
Eυχαριστω αλλα ηβασικη μου ερωτηση δεν απαντηθηκε. Πως να χωρισω τις μερες για να δω τα βασικα.Μπορεις να κινηθεις με λεωφορεια .
Εχει πολλα συχνά δρομολογια .
Η ερώτηση σου είναι λίγο κάπως γι αυτό δεν πήρες απάντηση. Λογικο βέβαια αφου δεν ξέρεις τo νησί.Eυχαριστω αλλα ηβασικη μου ερωτηση δεν απαντηθηκε. Πως να χωρισω τις μερες για να δω τα βασικα.
Οι αποστάσεις στη Σαντορίνη ειναι μικρές, μπορείς να γυρνάς στην Οια καθε μέρα νωρίς (οπότε δεν χρειάζεται να αλλαξεις ξενοδοχείο)Eυχαριστω αλλα ηβασικη μου ερωτηση δεν απαντηθηκε. Πως να χωρισω τις μερες για να δω τα βασικα.
Στην Οια πρακτικά θες απλά μια μέρα για να τη γυρίσεις, να δεις το ηλιοβασίλεμα κλπ και αυτή όχι ολόκληρη.Eυχαριστω αλλα ηβασικη μου ερωτηση δεν απαντηθηκε. Πως να χωρισω τις μερες για να δω τα βασικα.
Παιδια αυτοκινητο απο που να νοικιασω σαντορινη για να μη με κλεψουν?
Τέτοια εποχή νομίζω πρέπει να κοιτάξεις για διαμονή αποκλειστικά στα Φηρά και πουθενά αλλού.Παιδιά λέω να πάω ένα σκ Σαντορίνη αρχές Μαρτίου αεροπορικώς. Δεν έχω πάει ποτέ μου τόσα χρόνια. Που λέτε να μείνω να έχει έστω κάποιο κόσμο και να προλάβω να δω κάποια βασικά μέρη? Παραλίες ξεχνάμε προφανώς, αλλά ηλιοβασιλέματα, βράχια, στενά σοκάκια κλπ. τα θέλω στο πρόγραμμα.
Ενοικίαση αυτοκινήτου θα ήθελα να την αποφύγω, οπότε με ΚΤΕΛ.
Ευχαριστώ.