travellersoul.
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Η ταβέρνα "Κρητικός" βρίσκεται στο δρόμου που έρχεται από καμάρι προς τα φηρα. Έχει κοντά και σταση το κτελ αμα θέλετε και τους πείτε στο λεωφορείο θα σας πούνε που να κατεβείτε.ktel.pdf.
Καλησπερα ...Αυτα ειναι τα δρομολογια τωρα, και εγω ταξιδευω σστις 2/9 Πεμπτη χωρις μεσσο μεταφορικο , αλλα ο γιος μου ειναι ηδη εκει απο Παρασκευη μου ειπε οτι δεν ειναι και τοσο ενταξει στα ωραρια τα κτελ. Αυριο το βραδυ θα ξερω περισσοτερες πληροφοριες και για φαγητο οικονομικο και τα παντα... Denise
Καλησσπερα ταξιδευω Πεμπτη 2/9 , διαμονη Φηρα ειμασστε χωρις μεσο οποτε η ταβερνα Κρητικος που βρισσκεται?
Ευχαρισστω
Καλησπερα ταξιδευω 2/9 /2021 με τον γιο μου για φωτογραφιση καθαρα, διαμονη villa anto Φηρα γιατι ειμαστε χωρις μεταφορικο μεσο και θα ηθελα πληροφοριες για ωραια σημεια για φωτογραφικες ληψεις και για οικονομικο φαγητο. Επισης αν υπαρχει καποιος νεος που ενδιαφερεται να μας κανει μια ξεναγηση 1 μερα με το αζημειωτο φυσικα περα απο τα τουριστικα γραφεια που ζητανε παρα πολλα χρηματα. Ευχαρισστω πολυ Denisse
Ωραία μέρη για φωτογράφηση είναι σίγουρα όλη η Καλντέρα.. Και στην Οια θα βρείτε απίστευτα μέρη και στα φηρα αλλά και στη διαδρομή προς φηροστεφανι.