Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Δεν αρκεί ένα ευχαριστώ, για τις εικόνες που μου μετέφερες ! Μπορώ ακριβώς να καταλάβω τι περιγράφεις και να εντάξω τα δρώμενα στην μυστηριακή ατμόσφαιρα, που αποπνέει ο χώρος...Νοιώθω απόλυτα την ευφορία, που μοιραστήκατε εσείς οι χίλιοι τυχεροί...μακάρι να μου ξαναδωθεί η ευκαιρία για κάτι παρόμοιο σε αυγουστιάτικη πανσέληνο...Ήμουν από τους … τυχερούς. Μια λέξη έχω να πω : Μαγεία !!! Άρχισε το χορευτικό της στο πίσω μέρος του Ιερού των Μεγάλων Θεών και προχωρούσε σταδιακά προς τις κολώνες. Έβγαλε το λευκό της φόρεμα, χόρευε ακροβατώντας στα ερείπια, κυλιόταν στο έδαφος, πάνω στα μάρμαρα βγάζοντας κραυγές με συνοδεία μόνο μιας φλογέρας και τον μόνο φωτισμό από την Πανσέληνο. Στεκόταν ακίνητη για μερικά δευτερόλεπτα και συνέχιζε. Και τέλος αναδύθηκε δίπλα στις κολώνες του Ιερού. Το όλο δρώμενο διήρκησε κάπου 15 λεπτά και ακολούθησε ο συνθέτης Παντελής Παυλίδης με την ομάδα «ΕΥΔΟΥΣΙΝ» και το έργο του «Ήχοι αιώνων», ένα μουσικό ταξίδι σε αρχέγονους ήχους. Το πρόγραμμα κράτησε ως τις 01.00 και σε όλο το χώρο με πάνω από χίλιους θεατές σκαρφαλωμένους αμφιθεατρικά στα μαρμάρινα ερείπια, επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια απόλυτη σιγή.
Και πάλι σ΄ευχαριστώ καλέ μου !:love1:
Last edited by a moderator: