jimp
Member
Να βαλουμε κανενα σημαδι να τα ξεχωριζουμε ομως!!
Μην τα μπλεξουμε πουθενα!!
Μην τα μπλεξουμε πουθενα!!
Με τα ροδακια θα εχει περισσοτερο βαρος. Οπως και το ποιο ωραιο της ιδιας εταιριας που ειναι ομως περιπου 1 ,5 κιλο.jimp said:Δηλαδη φουλ γεματο να ειναι δεν εχει προβλημα ε?
Εγω παντως με βλεπω για αυτο με τα ροδακια.
Λογικα ειναι δεν τα κοιταξα αναλυτικά γιατι το μεγαλυτερο ειναι 32lt . Το δικο μου ειναι 44.mfish said:Σακίδιο Πλάτης TERRA SPYRE
Hobbi - camping, , , , , , , , , , , , , , aku, meindl, lowa, aigle, columbia, beretta, benelli, browning, wingester, merkel, franchi, shimano, mares, apnea, cressisub, terra, panda, cambus, magnum, starforce, ridge, survivors, pentagon, yaesu, wouxu
Hobbi - camping, , , , , , , , , , , , , , aku, meindl, lowa, aigle, columbia, beretta, benelli, browning, wingester, merkel, franchi, shimano, mares, apnea, cressisub, terra, panda, cambus, magnum, starforce, ridge, survivors, pentagon, yaesu, wouxu
Σακίδιο Πλάτης 32 lit Trimm Azimut Green | Σακίδια Πλάτης-Σάκοι | Αξεσουάρ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ski,snowboard,ΕΙΔΗ camping,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ outdoor ΑΘΗΝΑ
Σακίδια | Cancun 36l
Σακίδια | Vault 2011
αυτα μηπως ειναι στις διαστασεις ? ψαχνω και εγω ενα σακιδιο τριημερου και τα αποθηκευσα, δεν εχουν ροδακια βεβαια
Φαίνεται καλύτερης κατασκευής αλλα κανει κανα 70 ευρω πανω απο το cabinmax και ειναι επίσης μικροτερο σε χωριτικοτητα.nikosx said:Dakine Network back pack bag Laptop Herringbone 2011|eBay
Έχω αυτό και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, είναι το καλύτερο που είχα ποτέ!
Σε μερικά αεροδρόμια(πχ. bergamo) έχει και ζυγαριά για τις χειραποσκευές η Ryanair και ζυγίζει κάποιες επιλεκτικά.Μιά χαρά παιδιά συστήνεται ανεπιφύλακτα. Τωρα μου φαίνεται θα παρω και αλλη μια σε μοβ ή εαν εχει να προτείνει κάποιος για γυναίκα μία ελεύθερα. Με ροδακια θα ηταν ποιο βαριά αλλα απο οτι είδα λογο του μεγεθους δεν ασχολούνται και πολυ με τα κιλα εαν ειναι μεσα στις διαστάσεις. Σην επιστροφη η δικη μου ζύγιζε 9 κιλα και υπηρχαν και μεγαλυτερες και ποιο γεματες απο οτι ειδα. Βέβαια κάποιος που εχει περισσοτερες πτήσεις με ryanair θα ξερει καλυτερα.
αν το θες για 3-7 μερες παρε καλυτερα 55...αλλιως 65.....75 ειναι μεγαλο και αν το γεμισεις ασηκωτο....το terra peak μου ειχε φανει καλυτερο απο κοντα, δες τα και εσυ σε καποιο μαγαζι....προσωπικα χρησιμοποιω 45 ακομα και για 20 μερεςΨάχνω για αγορά backpack και είμαι ανάμεσα σε δύο : Σακίδιο TERRA Breeze 75 και Σακίδιο TERRA Peak. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο από αυτά?
Επίσης, ενδιαφέρομαι να είναι 75 λίτρων, χωρίς να προγραμματίζω ότι θα το γεμίζω στο φουλ, αλλά καλό είναι να υπάρχει και ελεύθερος χώρος μπορεί να χρειαστεί. Πιστεύετε ότι για γυναίκα 75 λίτρα είναι καλά?
Για 15 μέρες το θέλω περίπου, αλλά ναι η αλήθεια είναι ότι μου είχαν φανεί λίγο τεράστια τα 75άρια σε βιτρίνα που τα είχα δει. Οπότε θα αρχίζω να κοιτάω για 65άρια ή και μικρότερα. Εσύ πώς τα καταφέρνεις με 45 λίτρα? Μου φαίνονται λίγα για τόσες μέρες. Επίσης, έχεις καμιά εμπειρία από Terra προιόντα? Δηλαδή αντέχουν ή θα πηγαίνω για καινούριο κάθε χρόνο?αν το θες για 3-7 μερες παρε καλυτερα 55...αλλιως 65.....75 ειναι μεγαλο και αν το γεμισεις ασηκωτο....το terra peak μου ειχε φανει καλυτερο απο κοντα, δες τα και εσυ σε καποιο μαγαζι....προσωπικα χρησιμοποιω 45 ακομα και για 20 μερες