• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σακίδιο για δίμηνο ταξίδι

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγω θα σου πρότεινα ένα backpack το οποίο όμως έχει και ρόδες...
Αυτό που με ακολουθεί σε όλα μου τα ταξίδια είναι: eBags DE - GepΓ?ck, Handtaschen, Rucksacks und mehr!
Σε σχέση με τα υπόλοιπα backpacks βολεύει γιατί δεν ανοίγει από πάνω αλλά ανοίγει σα βαλίτσα οπότε έχεις ευκολότερη πρόσβαση στα πράγματά σου. Το συγκεκριμένο μάλιστα φεύγει το μπροστά μέρος και έχεις ένα απλό daypack. Η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη βέβαια αλλά η κατασκευή του είναι πάρα πολύ καλή που μετά από αυτό δε θα χρειαστείς κάτι άλλο...

GTS

Member
Εγω θα σου πρότεινα ένα backpack το οποίο όμως έχει και ρόδες...
Αυτό που με ακολουθεί σε όλα μου τα ταξίδια είναι: eBags DE - GepΓ?ck, Handtaschen, Rucksacks und mehr!
Σε σχέση με τα υπόλοιπα backpacks βολεύει γιατί δεν ανοίγει από πάνω αλλά ανοίγει σα βαλίτσα οπότε έχεις ευκολότερη πρόσβαση στα πράγματά σου. Το συγκεκριμένο μάλιστα φεύγει το μπροστά μέρος και έχεις ένα απλό daypack. Η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη βέβαια αλλά η κατασκευή του είναι πάρα πολύ καλή που μετά από αυτό δε θα χρειαστείς κάτι άλλο...

Αυτό πράγματι είναι κορυφαίο, αλλά στο μέγεθος που προτείνεις, το βρίσκω λίγο μικρό....καλή χωρητικότητα είναι άνω των 60 λίτρων....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

GTS

Member
Δεν χρειάζεται να το έχεις όλο το καιρό γεμάτο, είναι αυτονόητο....στο τέλος όμως βάζεις τα πράγματα που θέλεις να αγοράσεις και εισαι οκ....άσε που έχει ροδάκια, οπότε δε κουβαλάς στη πλάτη τίποτα αν θες....

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Ο Xenos σου έδωσε την καλλίτερη συμβουλή.
Πάρε μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα, προσωπικά σου πράγματα.
Ρούχα ελάχιστα.
Στην περιοχή που πας, η φτήνια στα ρούχα είναι απίστευτη. Θα τα φοράς, κι αν δεν μπορείς κάποια στιγμή να τα πλύνεις, τα πετάς και παίρνεις άλλα.
Μην φορτώνεσαι με άχρηστα πράγματα.
Προσοχή στα παπούτσια. Πάρε τα δικά σου και μην επαφίεσαι ότι θα τα αντικαταστήσεις στην ανατολή. Δύσκολα θα βρεις εύκολα αυτό που θέλεις, στα μικρά και φτωχά μέρη. Το πάθαμε, γι΄ αυτό στο λέω.
Άντε και καλό σου ταξίδι, παρά την πίκρα που μας δίνεις...
Δυο μήνες, είπε, ε??

greekbastard

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Ταυλάνδη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία - Σιβηρία
Yup, δυό μήνες...για την ακρίβεια 65 μέρες!! Θα είναι τέλεια! :clap:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
εγώ έχω σταμπάρει αυτό:
Σακίδιο Peak

Με την επιλογή για 85 ή 75 λίτρα. Πως σας φαίνεται?Άξιζει σαν αγορά?
Terra είναι η μάρκα του....

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
εγώ έχω σταμπάρει αυτό:
Σακίδιο Peak

Εχω ένα παρόμοιο μοντέλο Terra, εδώ και χρόνια, και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι σκυλί μαύρο... χριστό δεν καταλαβαίνει από ταλαιπωρία

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
εγώ έχω σταμπάρει αυτό:
Σακίδιο Peak

Terra Peak,
Αυτή έχω που έγραψα παραπάνω, στα 65 λίτρα όμως και σε μαύρο/πορτοκαλί που είναι και μουράτο! :cool: :bleh: Πολύ καλό backpack με μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν κλειδώνει. Επίσης ξέχασα να πω πως ανοίγει όχι μόνο από πάνω αλλά και από μπροστά, οπότε αν θες να βγάλεις κάτι που είναι στη μέση, δεν χρειάζεται να βγάλεις πρώτα όλα τα πράγματα που βρίσκονται από πάνω.
Είναι πολύ καλή επιλογή SkullFlower, απλά σκέψου αν πραγματικά χρειάζεσαι ένα τόσο μεγάλο (αν πας για 75 ή 85 λίτρα).

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Σκεφτόμουν να το πάρω τόσο μεγάλο με τη λογική ότι άφου δεν εχει καμια ουσιαστική διαφορά στη τιμή να έχω το χώρο για όποτε κ αν ποτέ χρειαστεί. Λες θα είναι πρόβλημα?

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Το μονο προβλημα που εγω εχω αντιμετωπισει, ειναι οτι οσο βλεπω οτι εχω χωρο, τοσο γεμιζω.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα