Σίφνος Σέριφος Σέριφος-Σίφνος

alma

Member
Σαν χώρος υπάρχει, αλλά ναι έχει ενσωματωθεί στον Γάιδαρο που είναι απέναντι...σε φουλ season επί της ουσίας ο κόσμος του Γάιδαρου πιάνει όλα τα σκαλάκια σχεδόν μέχρι να βγείς στην αρχή της πλατείας.
Αν θυμάμαι καλά αυτά τα μπαράκια στις ταράτσες έχουν ίδια ιδιοκτησία αλλά αν πας π.χ. Ιούνιο είναι μόνο η μία ταράτσα ανοιχτή. Ωραία θέα και ατμόσφαιρα, με λίγη ψυχρούλα το βράδυ.

GoPro

New Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ). ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΣΙΦΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ? ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ ΟΠΟΤΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala

GoPro

New Member
Kαλημέρα! Καλως ήρθες στην παρέα! (Απαγορεύεται η χρήση μόνο κεφαλαίων).
Σέριφος - Σίφνος είναι κλασσικός συνδυασμός. Υπάρχουν αρκετά θέματα, ξεκίνα από εδώ Σίφνος - Σέριφος - Σέριφος-Σίφνος | Travelstories
Καλώς σας βρήκα!
Λάθος μου δεν το γνώριζα 😋
Θα ψάξω αυτό που μου στείλατε! Ευχαριστώ πολύ!

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Η Σέριφος έχει ωραίες παραλίες για μπάνιο. Η Σίφνος έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία, Κάστρο, Χρυσοπηγή, Αρτεμώνας, Χώρα κλπ. που τα ανακαλύπτεις επι τόπου. Το οδικό δίκτυο είναι πολύ καλό. Εχει επίσης καλές παραλίες. Μην παραλείψετε να πάτε σε πανηγύρια.
Εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο γιατί συγγενικά μου πρόσωπα έχουν ξενοδοχείο στον Φάρο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ). ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΣΙΦΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
Να μην έχεις ενδοιασμούς, ο συνδυασμός των δύο νησιών είναι ιδανικός, ένας από τους προτιμότερους όλων στο Αιγαίο. Αν μπορέσεις να δώσεις καμιά μέρα παραπάνω θα ήταν καλό.
Το ζόρι βέβαια είναι ο τρόπος πρόσβασης που δε βλέπω να χει βελτιωθεί, πέρα από τον δεδομένο μέσω του Πειραιά, κάτι που σημαίνει υψηλό κόστος και πρέπει να λάβετε υπόψιν σας.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Να μην έχεις ενδοιασμούς, ο συνδυασμός των δύο νησιών είναι ιδανικός, ένας από τους προτιμότερους όλων στο Αιγαίο. Αν μπορέσεις να δώσεις καμιά μέρα παραπάνω θα ήταν καλό.
Το ζόρι βέβαια είναι ο τρόπος πρόσβασης που δε βλέπω να χει βελτιωθεί, πέρα από τον δεδομένο μέσω του Πειραιά, κάτι που σημαίνει υψηλό κόστος και πρέπει να λάβετε υπόψιν σας.
Ξεκινά και δρομολόγιο από Λαύριο.

alma

Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ). ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΣΙΦΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ? ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ ΟΠΟΤΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
Αξίζει να δείτε και τα 2 νησιά.Προσωπικά θα έβαζα περισσότερες μέρες π.χ. από 4 σε κάθε νησί.Αν δεν γίνεται και από 3 βραδιές είναι οκ.

Από οικισμούς θα δείτε οπωσδήποτε Λιβάδι και Χώρα στη Σέριφο και Κάστρο,Απολλωνία,Αρτεμώνα,Καμάρες,Πλατύ Γυαλό κ ό,τι άλλο προλάβετε στη Σίφνο.Όλα κοντά με ΙΧ.

Αν θέλετε να πάτε μονή Ταξιαρχών στη Σέριφο, πάρτε τηλ.πρώτα. Εμείς δεν πήραμε κ μείναμε απ'έξω.
Κι απ'έξω αξίζει να τη δεις βέβαια είναι Καστρομονάστηρο σαν φρούριο για προστασία από τους πειρατές.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ξεκινά και δρομολόγιο από Λαύριο.
Αυτό δε λέει και πολλά δυστυχώς αν ξεκινάς απ' τα βόρεια. Άντε ίσως οικονομικότερο ακτοπλοϊκό εισιτήριο, που δε ξέρω αν συμφέρει κιόλας.

8avos

Member
Εγώ προ 5ετιας είχα κανει Σεριφο Κίμωλο ,δεν πήγα Σιφνο.

Θα το πρότεινα επίσης,μικρά νησάκια ειδικά η Κίμωλος αλλά αν είστε της ησυχίας ,έχουν επαρκή διασκέδαση π τελειώνει νωρίς βέβαια,καθώς μπορείτε να κάντε τον γύρο της Πολυαιγου ως δραστηριότητα.

Η Κίμωλος νομίζω έχει ψηφιστεί ως το νησί με τα καθαρότερα νερά του κόσμου

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Αυτό δε λέει και πολλά δυστυχώς αν ξεκινάς απ' τα βόρεια. Άντε ίσως οικονομικότερο ακτοπλοϊκό εισιτήριο, που δε ξέρω αν συμφέρει κιόλας.
Mπα, ελαχιστη διαφορα κ εχεις κ την διαδρομη ως Λαυριο

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Η Κίμωλος νομίζω έχει ψηφιστεί ως το νησί με τα καθαρότερα νερά του κόσμου
Unpopular opinion alert!
Εχοντας αφήσει ως εκρεμμότητα την Πολυαιγο, δεν συγκινηθηκα ιδιατερα απο τα νερά κ τις παραλίες (ίσως ειχα παει με πολυ υψηλες προσδοκίες). πχ οι παραλίες της Δονουσας για μένα είναι πιο ψηλα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.973
Μέλη
39.674
Νεότερο μέλος
Tzumerkos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom