neraida
Member
οχι μην το κανεις, σε θελουμε εδω και μετα την Σαμο...Θα δοκιμασω να περασω κολυμπωντας στην τουρκια απο την ψιλη αμμο ειπαμε ετσι?
Last edited by a moderator:
οχι μην το κανεις, σε θελουμε εδω και μετα την Σαμο...Θα δοκιμασω να περασω κολυμπωντας στην τουρκια απο την ψιλη αμμο ειπαμε ετσι?
έχε υπόψη σου ότι πολύ συχνά φυσάει, και η παραλία στο Κοκκάρι μεταμορφώνεται, μιλάμε για πολύ κύμα..αυτη η φωτο απο το Κοκαρι με αφησε , φαινεται πανεμορφη παραλια
έχε υπόψη σου ότι πολύ συχνά φυσάει, και η παραλία στο Κοκκάρι μεταμορφώνεται, μιλάμε για πολύ κύμα..
πήγα για 5-6 μέρες και ούτε μία μέρα δεν μπορούσες να κάνεις μπάνιο στο Κοκκάρι..
σαφώς και υπάρχουν επιλογές!θα ετυχε τοτε που πηγες εσυ να συμβει αυτο αλλα ναι οτι γενικα εχει ενα κυματακι απο εκεινη την πλευρα το εχε αλλα!!
υπαρχουν επιλογες.. αν φυσαει απο την μια πλευρα του νησιου και σε ενοχλει αυτο, πας στην αλλη πλευρα προς ψιλη αμμο ή Ποτοκακι..
δεν μου θυμιζει κατι:roll:θα ρωτησω τις φιλες μου..Οπου και αν εχεις κλεισει ξενοδοχειο το πρωινο στο Πυθαγοριο ειναι must kατεβαινοντας απο Μυτηληνιους για να μπεις Πυθαγοριο στριβεις δεξια και θα δεις μια καφετερεια πανω στο βραχο ειναι η μοναδικη.....εχει την ωραιωτερη θεα απο ολες τις αλλες....
Νεραιδουλα μηπως θυμασαι ονομα να δωσεις ?????
Αν επιλέξεις τελικά το καραβάκι, ξεκινάει από το πανέμορφο Βαθύ. Γυρίσαμε από Τουρκία πρόπερσυ στη Σάμο.Θα δοκιμασω να περασω κολυμπωντας στην Τουρκια απο την ψιλη αμμο ειπαμε ετσι?
Τα σχολια αφορούσαν μόνο στο τουριστικό εκζητημένο λιμάνι. Τα μέσα χωριά αλλά και τα μή τουριστικά παράλια είναι γλύκα. Θα σε ενθουσιάσουν όσα δείς και θα σε ζεστάνουν οι άνθρωποι!Απογοητευτικα τα σχολια σου , αλλα θα κοιταξω να βγω λιγο παραεξω απο το Κουσαντασι μηπως βρω κατι καλυτερο. Ευχαριστω
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!! τι οργανωμενο κοριτσακι που ειμαι ωρες ωρες..
λοιπον go2dbeach εγω θα στο προτεινω γιατι το ειδα και μου αρεσε, και εσυ θα κανεις την δικη σου επιλογη!
βεβαια να μου πεις αλλο το να βλεπεις κατι και να μπαινεις μεσα να ρωτας πληροφοριες και αλλο το να μεινεις, εχει διαφορα σιγουρα..
το ξενοδοχειο λεγεται Lemos, και βρισκεται στο κοκκαρι.
αυτος ο κυριος εχει και αλλο ενα που λεγεται lito το οποιο δεν το εχω δει..
η τιμη που εχω σημειωσει πανω στην καρτα ειναι 65ευρω το δικλινο, την βραδια! περσυ ρωτησαμε, φετος δεν ξερω!!
να και το site Hotels "Lemos" & "Lito" * Kokkari * Samos
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η τοποθεσια του, ιδιαιτερα ενα απο τα δωματια του λες και θα εκανες βουτια και θα επεφτες στην θαλασσα..
βρισκεται στην ακρη του κεντρου, αρα δεν εχει και φασαρια, και ας και στο κεντρο με τα ποδια!!