Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

maria91

Member
1400 e και δεν έχει διαθεσιμότητα ακριβώς την ημέρα που θέλω 🫣
Για 5 μερες στη Ρωμη δε θα βρεις κατι φθηνοτερο ή αν βρεις θα ναι με κοινοχρηστο μπανιο...πας σε μια πολη που χει απο τα πιο ακριβα city tax ανα ημερα οποτε αυτο απο μονο του ανεβαζει τη τιμη κατα πολυ...οποτε οι λυσεις σου ειναι 2...ή τα σκας αν σ αρεσει κατι στο κεντρο κ σου κανει σαν καταλυμα ή βρισκεις ενα αρκετα μακρινο απο το κεντρο κ οτι γλυτωσεις απο τη διαμονη θα το δωσεις στη συγκοινωνια ή στα ταξι...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Συμφωνώ! Κ άντε να το κάνεις μια φορά το 20 λεπτό περπάτημα συνέχεια δεν βγαίνει. Δεν ξέρω κ από περιοχές τι να ψάξω , αυτά τα δύο που ανέφερα (Prati & Appio Latino ) ήταν οι καλύτερες περιπτώσεις που βρήκα σε Airbnb.
θεωρείς ανάμεσα σε αυτές τις δύο που μπορεί να είναι καλύτερα;
Στο Prati γύρω από την Piazza Cavour είναι πολύ βολικά. Σε 10' με τα πόδια είσαι στη Σκαλινάτα. Συνήθως βρίσκεις καλύτερες τιμές.

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
1400 e και δεν έχει διαθεσιμότητα ακριβώς την ημέρα που θέλω 🫣
Καλημέρα σας,

Κοιτάξτε και στην περιοχή του Βατικανού που είχαμε μείνει εμείς Stardust Rome Guest House. Δεν ξέρω βέβαια τώρα τι τιμές παίζουν.
Φιλικό ζευγάρι με παιδί είχαν μείνει στον κεντρικό σταθμό που αν και δεν φημίζεται, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.

Nouli_Vanouli

Member
καλησπερα! θα ταξιδεψουμε Ρωμη με την 3χρονη κορη μας και ψαχνω διαμονη καπου οπου να ειναι ασφαλης περιοχη αλλα και ευκομα προσβασιμη προς κ απο κεντρο. κεντρο ειναι απογορευτικα με 200+/νυχτα. εχω βρει καποια airbnb διπλα σε μετρο στην περιοχη Appio Latino και καποια στην περιοχη βατικανου που μου λενε οτι ειναι 20 λεπτα περπατημα απο Ναβονα και δεν εχει κοντα μετρο αλλα λεωφορεια. που θα ηταν καλυτερα να επικεντρωθω;
To 2019 έμεινα στο Hotel Alexandra στη Via Venetto, δίπλα στη στάση μετρό Barberini. Ήταν πεντακάθαρο, με πολύ ωραίο πρωινό, πολύ οικονομικό απ' ό,τι θυμάμαι και σε πολύ βολική θέση για τις μετακινήσεις. Για ρίξε μια ματιά τι παίζει τώρα με τις τιμές, δεν το έχω παρακολουθήσει από τότε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.604
Νεότερο μέλος
GeorgeDim82

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom