Συναυλιες και ταξιδια

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αστα μια απο τα ιδια...
Έλα μωρέ, σιγά το πράγμα, μειώνεται η ουρά.
Αν δε καταφέρουν οι 127.253 που βρίσκονται μπροστά μου αυτή τη στιγμή να πάρουν, θα έχω την ευκαιρία μου! 🤡 :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστούμε πολύ, και του χρόνου:

1739535698048.png

@Señor_Nada πρόλαβες, το τσίμπησες ;

Last edited:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ευχαριστούμε πολύ, και του χρόνου:

View attachment 488089

@Señor_Nada πρόλαβες, το τσίμπησες ;
😄γέλασα με τον αριθμό στην ουρά ομολογώ. Δεν το προσπάθησα καν! Ξενέρωσα με τις τιμές. Πάνω από 240ε το φθηνότερο για κερκίδα; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Άσε που έχω ήδη κλείσει για Maiden, the Gathering (άλλο επικό reunion που έσκασε από το πουθενά), μία μέρα graspop και όλο και κάπου ακόμα θα πάω.

Δυστυχώς τους έχασα τους Sabbath το '05 επειδή έδινα πανελλήνιες. Για τον Ozzy είχα πάρει εισιτήριο το '19 που τραυματιστηκε και ακύρωσε όλη την περιοδεία. Ακόμα και να τους έβλεπα τώρα θα κορόιδευα το εαυτό μου αν έλεγα ότι τους έχω δει live.

Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι τρομερή συναυλία, για μένα δεν αξίζει με την καμία τόσα λεφτά.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
😄γέλασα με τον αριθμό στην ουρά ομολογώ. Δεν το προσπάθησα καν!
Ήταν στην αρχή, μετά για κάποιο λόγο με έβαλε εξωφρενικά γρήγορα που αναρωτιώμουν. Προφανώς είχε γίνει ήδη το sold out.

Άσε που έχω ήδη κλείσει για Maiden
Αν έχουμε την ίδια σκέψη για τη συναυλία των Maiden κερνάω τις μπύρες! :cool:

Δυστυχώς τους έχασα τους Sabbath το '05 επειδή έδινα πανελλήνιες.
Έχασα τους Sabbath το 2005 από πολύ μεγάλη βλακεία μου ενώ είχαν κατέβει φίλοι και γνωστοί, λέγοντας μου τα καλύτερα. Χτυπιόμουν μετά αλλά τι να το κάνεις, έλεγα θα έχω την ευκαιρία αλλά δυστυχώς δε την είχα ποτέ. Ίσως ήταν και μια μορφή εξιλέωσης η σημερινή προσπάθεια...

Γενικά εκείνα τα χρόνια έκανα πολλές μαζεμένες συναυλιακές βλακείες, χάνοντας Sabbath, Dio, Motorhead, που πλέον δυστυχώς δεν αποκαθίστανται. Γι' αυτό τώρα δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω...

paykopete

Member
Την φάγαμε την ήττα τώρα ότι και να λέμε. Θα θέλαμε να ειμασταν μέσα στο live αυτό όσο χρόνων και να είναι οι sabbath πιο πολύ για την ιστορία και τις συνεργασιες που θα έχει εκείνη την μέρα!
Θα πνίξουμε τον πόνο μας το καλοκαίρι με ότι έρχεται! Που μεταξύ μας με gojira, avenged sevenfold και dream theater δεν το λες και άσχημα!

Σε άλλα νέα ακούγεται έντονα ότι τον Μάρτιο θα ανακοινώσουν οι Metallica ότι το 26 θα μας κάνουν την χάρη να έρθουν Ελλάδα. Ήτανε πολύ κοντά για πέρυσι αλλά με το ΟΑΚΑ να μην είναι ακόμα έτοιμο δεν προχώρησε. Για να δούμε...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε άλλα νέα ακούγεται έντονα ότι τον Μάρτιο θα ανακοινώσουν οι Metallica ότι το 26 θα μας κάνουν την χάρη να έρθουν Ελλάδα. Ήτανε πολύ κοντά για πέρυσι αλλά με το ΟΑΚΑ να μην είναι ακόμα έτοιμο δεν προχώρησε. Για να δούμε...
Είχαν ακουστεί τόσο που πολλοί το θεωρούσαν και δεδομένο μάλιστα, για να δούμε το χρόνου. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουν απ' τα μέρη μας, έχουν χρόνια άλλωστε να το κάνουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.604
Νεότερο μέλος
GeorgeDim82

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom