Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πολωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Κάπου στη στροφή μετά την πανδημία το έχουν χάσει....
Αστα μια απο τα ιδια...Στην αναμονή της (άθλιας) πλατφόρμας που άνοιξε προπώληση σήμερα για τη μεγάλη συναυλία:
View attachment 488081
Αισιόδοξο ακούγεται αυτό το 157μισι χιλιάδες...![]()
Έλα μωρέ, σιγά το πράγμα, μειώνεται η ουρά.Αστα μια απο τα ιδια...
Ήταν στην αρχή, μετά για κάποιο λόγο με έβαλε εξωφρενικά γρήγορα που αναρωτιώμουν. Προφανώς είχε γίνει ήδη το sold out.γέλασα με τον αριθμό στην ουρά ομολογώ. Δεν το προσπάθησα καν!
Αν έχουμε την ίδια σκέψη για τη συναυλία των Maiden κερνάω τις μπύρες!Άσε που έχω ήδη κλείσει για Maiden
Έχασα τους Sabbath το 2005 από πολύ μεγάλη βλακεία μου ενώ είχαν κατέβει φίλοι και γνωστοί, λέγοντας μου τα καλύτερα. Χτυπιόμουν μετά αλλά τι να το κάνεις, έλεγα θα έχω την ευκαιρία αλλά δυστυχώς δε την είχα ποτέ. Ίσως ήταν και μια μορφή εξιλέωσης η σημερινή προσπάθεια...Δυστυχώς τους έχασα τους Sabbath το '05 επειδή έδινα πανελλήνιες.
Είχαν ακουστεί τόσο που πολλοί το θεωρούσαν και δεδομένο μάλιστα, για να δούμε το χρόνου. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουν απ' τα μέρη μας, έχουν χρόνια άλλωστε να το κάνουν.Σε άλλα νέα ακούγεται έντονα ότι τον Μάρτιο θα ανακοινώσουν οι Metallica ότι το 26 θα μας κάνουν την χάρη να έρθουν Ελλάδα. Ήτανε πολύ κοντά για πέρυσι αλλά με το ΟΑΚΑ να μην είναι ακόμα έτοιμο δεν προχώρησε. Για να δούμε...
Arnhem; Αν ναι, εννοείται θα τα πούμε. Εγώ σου χρωστάω μπύρες ή καλύτερα ένα dark and stormyΑν έχουμε την ίδια σκέψη για τη συναυλία των Maiden κερνάω τις μπύρες!
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο! Μακάρι να γίνει streaming...Έχει ανανεωθεί το line up με Guns n roses και Tool. Όπως και να χει είναι πολλά τα λεφτά. Ελπίζω τουλάχιστον να παιχτεί κανα streaming.
View attachment 488666