Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

maria91

Member
1400 e και δεν έχει διαθεσιμότητα ακριβώς την ημέρα που θέλω 🫣
Για 5 μερες στη Ρωμη δε θα βρεις κατι φθηνοτερο ή αν βρεις θα ναι με κοινοχρηστο μπανιο...πας σε μια πολη που χει απο τα πιο ακριβα city tax ανα ημερα οποτε αυτο απο μονο του ανεβαζει τη τιμη κατα πολυ...οποτε οι λυσεις σου ειναι 2...ή τα σκας αν σ αρεσει κατι στο κεντρο κ σου κανει σαν καταλυμα ή βρισκεις ενα αρκετα μακρινο απο το κεντρο κ οτι γλυτωσεις απο τη διαμονη θα το δωσεις στη συγκοινωνια ή στα ταξι...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Συμφωνώ! Κ άντε να το κάνεις μια φορά το 20 λεπτό περπάτημα συνέχεια δεν βγαίνει. Δεν ξέρω κ από περιοχές τι να ψάξω , αυτά τα δύο που ανέφερα (Prati & Appio Latino ) ήταν οι καλύτερες περιπτώσεις που βρήκα σε Airbnb.
θεωρείς ανάμεσα σε αυτές τις δύο που μπορεί να είναι καλύτερα;
Στο Prati γύρω από την Piazza Cavour είναι πολύ βολικά. Σε 10' με τα πόδια είσαι στη Σκαλινάτα. Συνήθως βρίσκεις καλύτερες τιμές.

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
1400 e και δεν έχει διαθεσιμότητα ακριβώς την ημέρα που θέλω 🫣
Καλημέρα σας,

Κοιτάξτε και στην περιοχή του Βατικανού που είχαμε μείνει εμείς Stardust Rome Guest House. Δεν ξέρω βέβαια τώρα τι τιμές παίζουν.
Φιλικό ζευγάρι με παιδί είχαν μείνει στον κεντρικό σταθμό που αν και δεν φημίζεται, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom