annoula
Member
Ποιές πόλεις - περιοχές (αφήνοντας εκτός την Αργολίδα) θεωρείτε καλύτερες από άποψη ποιότητας ζωής για να μένει κανείς στην Πελοπόννησο?
Πατρα εννοειται.Ποιές πόλεις - περιοχές (αφήνοντας εκτός την Αργολίδα) θεωρείτε καλύτερες από άποψη ποιότητας ζωής για να μένει κανείς στην Πελοπόννησο?
Γιατί?? Για πες λεπτομέρειες.Πατρα εννοειται.
Γιατι ειναι η 3η μεγαλυτερη πολη της Ελλαδας και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑΓιατί?? Για πες λεπτομέρειες.
+συνδεση με ΙταλιαΓιατι ειναι η 3η μεγαλυτερη πολη της Ελλαδας και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
συν θαλασσα κοντα συν Ηπειρο και Αθηνα κοντα.
Καλαμάτα, ειδικά για οικογένειαΠοιές πόλεις - περιοχές (αφήνοντας εκτός την Αργολίδα) θεωρείτε καλύτερες από άποψη ποιότητας ζωής για να μένει κανείς στην Πελοπόννησο?
Mε μεγάλο + ότι έχει αεροδρόμιο, ίδια απόσταση από Αθήνα, δεν είναι χάλι, καλύτερο περιβάλλον για οικογένεια.Καλαμάτα, ειδικά για οικογένεια
Πράγματι αλλά είμαι πολύ του αεροπλάνου.+συνδεση με Ιταλια
Πράγματι είναι ψιλοίδια απόσταση από Αθήνα. Το αεροδρόμιο ομως εχω την εντυπωση εχει πολύ περιορισμένες πτήσεις. Από ποιά άποψη θεωρείς ότι είναι καλύτερη για οικογένεια απ την Πάτρα?Mε μεγάλο + ότι έχει αεροδρόμιο, ίδια απόσταση από Αθήνα, δεν είναι χάλι, καλύτερο περιβάλλον για οικογένεια.
Αν θες, πες μου μερικές παραπάνω πληροφορίες ειδικά για αυρό που λες ότι είναι καλύτερα για οικογένεια. Με ενδιαφέρει πολύ.Καλαμάτα, ειδικά για οικογένεια
Συνδεση και απο το αεροδρομιο Πρεβεζας πιο φθηνα.+συνδεση με Ιταλια
Πολη που εχει μια σταλια δειγμα Πανεπιστημιου συγκριτικα με το μεγαλο της Πατρας, αρα αργοτερα 1000ρικο τον μηνα ×40 μηνες για σπουδες εκτος Καλαματας, δεν ειναι για οικογενεια. Τα παιδια δεν μενουν παντα μικρα. Η @varioAthens ξερει τι εννοω, οπως και ολοι οσοι εχουμε παιδια.Αν θες, πες μου μερικές παραπάνω πληροφορίες ειδικά για αυρό που λες ότι είναι καλύτερα για οικογένεια. Με ενδιαφέρει πολύ.
Παιδιά, να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα Πανεπιστήμια γιατί αν και όταν φτάσει να με απασχολεί, θέλω να πιστεύω ότι το κριτήριο θα είναι η σχολή και όχι η πόλη. Επίσης να πω ότι αν κάποιος έχει εικόνα και για άλλες πόλεις πιο μικρές, ας γράψει. Εγώ στις πιο πολλές δεν έχω πάει.Πολη που εχει μια σταλια δειγμα Πανεπιστημιου συγκριτικα με το μεγαλο της Πατρας, αρα αργοτερα 1000ρικο τον μηνα ×40 μηνες για σπουδες εκτος Καλαματας, δεν ειναι για οικογενεια. Τα παιδια δεν μενουν παντα μικρα. Η @varioAthens ξερει τι εννοω, οπως και ολοι οσοι εχουμε παιδια.