Τουρκία Διαμονή στην Κωνσταντινούπολη

oddg88

Member
Προτιμότερο το royal tophane. Είσαι δίπλα στο εμπορικό γαλατά πορτ για φαγητό καφέ όλες τις ώρες και περπατάς σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος άνετα.
Έχει ανηφόρα για το ταξιμ αλλά η Ιστικλάλ είναι λεπτά κοντά αφού πρώτα φτάσεις στον πύργο του γάλατα.
Είσαι ακριβώς από κάτω.
Με ένα αργό ανέβασμα από το ξενοδοχείο σου σε 20 λεπτά είσαι στην αρχή της ιστικλαλ.
Εναλλακτικά από τη γέφυρα Ηαlic 10, 15 λεπτά με τα ποδιά επίπεδα παίρνεις το μετρό για πλατεία ταξίμ.

Εμένα μου το δίνει για τις μέρες που έχεις επιλέξει 604 ευρώ με πρωινό δωρεάν ακύρωση και αναβάθμιση δωματίου σε ντελουξ δωμάτιο. Εναλλακτικά χωρίς ακύρωση με ανάβαθης και πρωινό στα 544 και επιστροφή κάπου 60 εύρω μετά την διαμονή.
αυτες τις επιλογες που στις δινει που λες? 660 το deluxe με πρωινο και δωρεαν ακυρωση μου λεει

oddg88

Member
αυτες τις επιλογες που στις δινει που λες? 660 το deluxe με πρωινο και δωρεαν ακυρωση μου λεει
εχω καταλαβει οτι κατι κερδιζεις κατι χανεις οπου μεινεις. αν μεινω χαμηλα θα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα αλλα θα εχω θεμα με ανεβασμα για να παρω μετρο η και για να μετακινηθω γενικα στα υπολοιπα αξιοθεατα, αν μεινω ψηλα θα εχει υπερβολικη φασαρια και χαμο? καλα τα εχω καταλαβει?

tatooine

Member
τζινιους 3 σε συνδυασμό με σύνδεσμο βίζα. Κάπου εδώ μέσα υπάρχει.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-21, 15.51.08.png

Από κινητό μου δίνει πιο χαμηλές τιμές χωρίς επιστροφή όμως.

IMG_45374D98C012-1.jpeg

IMG_C4DF7D120368-1.jpeg

https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

Last edited:

oddg88

Member
τζινιους 3 σε συνδυασμό με σύνδεσμο βίζα. Κάπου εδώ μέσα υπάρχει.

View attachment 488548
https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337
νιωθω τυφλος που βρηκε το φως του ! χαχαχα πρωτη φορα βλεπω τον συνδεσμο αυτο. εγω ειμαι genius 1 θα δω και του αντρα μου. να σε ρωτησω αυτη η πιστωση που λεει ειναι : δινεις πχ τα 600 και μετα σου γυριζει πισω 60 ε?

tatooine

Member
νιωθω τυφλος που βρηκε το φως του ! χαχαχα πρωτη φορα βλεπω τον συνδεσμο αυτο. εγω ειμαι genius 1 θα δω και του αντρα μου. να σε ρωτησω αυτη η πιστωση που λεει ειναι : δινεις πχ τα 600 και μετα σου γυριζει πισω 60 ε?
Ακριβώς. Aκολούθα τον σύνδεσμο και πάτα redeem. Θα ανοίξει ο λογαριασμός σου στη μπουκινγκ με 10% επιστροφή πάνω κάτω μετά την διαμονή.
Είναι δώρο του κύριου @connosp
Πρέπει να πληρώσετε με visa. Δες τους Όρους και τις προϋποθέσεις.

oddg88

Member
Ακριβώς. Aκολούθα τον σύνδεσμο και πάτα redeem. Θα ανοίξει ο λογαριασμός σου στη μπουκινγκ με 10% επιστροφή πάνω κάτω μετά την διαμονή.
Είναι δώρο του κύριου @connosp
ενταξει θεικο! ευχαριστουμε τον κυριο @connosp και θα μεινουμε Karakoy για παρτη του!
καιευχαριστω και σενα που το μοιραστηκες!!

tatooine

Member
ενταξει θεικο! ευχαριστουμε τον κυριο @connosp και θα μεινουμε Karakoy για παρτη του!
καιευχαριστω και σενα που το μοιραστηκες!!
Η περιοχή είναι μια χαρά.
Εχεις την επιλογή του μετρό για ταξίμ με λίγο περπάτημα από Halic η τελεφερίκ (πιο πολύ μοιάζει με μετρό) από kabatas Η με τα ποδιά αργά.
Και το γαλατα πορτ για έξοδο.

georgi d

Member
Σαν να είναι το πρόγραμμα Genius. Κοιτάξετε το γιατί δεν βλέπω πουθενά να μου γράφει για κάρτα Visa.
Ωραίο πρόγραμμα, νάσαι καλά γιατί και εγώ δεν γνώριζα ότι υπάρχει.

Booking πρόγραμμα Genius

Κάτι ακόμα βρήκα στο δικό σου το λινκ.
Υπάρχει ακόμα ένα πρόγραμμα με 20%.

Εάν βρείτε άκρη τότε καλώς.

https://www.ihg.com/onerewards/content/us/en/home

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904