controlfreak90
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
πολύ χρήσιμη η συμβουλή σας ευχαριστώ πολύ, έχω κλείσει ξενοδοχειο με δικαιωμ
πολύ χρήσιμη η συμβουλή σας ευχαριστώ πολύ, έχω κλείσει ξενοδοχειο με δικαιωμα ακύρωσης 300 μέτρα από το μετρό Ottaviano αλλά νομίζω όπως βλέπω το χάρτη αν μείνουμε τελικά κοντά στο Castel Sant'Angelo ίσως τελικά να μην χρειαστούμε ούτε μετρό απλά το μετρό το σκεφτόμουν για το βράδυ αν είμαστε κάπου εξω πιο κεντρικά ίσως σαν εύκολο τρόπο να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο.Επίσης γλυκοκοιτάζω και το Τρασβέστερε πολλοί το εκθειάζουν αλλά σε 5 μέρες που θα μείνουμε ίσως να μην είναι τόσο βολικό για αν δούμε αρκετά αξιοθέατα,και ένας λόγος που προτιμάω το Πράτι είναι ότι απ΄οσα έχω διαβάσει είναι γενικά ήσυχη και ασφαλής περιοχή που σημαίνει ότι δε φοβάσαι να κλείσεις διαμονή σε ένα δρόμο που δε γνωρίζεις όπως πχ στο κέντρο κι επειδή θα έχω και το γιο μου μαζί θέλω να νιώθουμε πιο άνετα.Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάλυμα που προτιμάτε εσείς για να προσανατολιστώ καλύτερα θα σας ήμουν ευγνώμων
Θα έλεγα πως το Τραστέβερε δεν είναι και το καταλληλότερο για διαμονή...αν το δείτε στον χάρτη θα καταλάβετε γιατί..δεν είναι ικανοποιητικά κοντά σε κανένα από τα must αξιοθέατα. Είναι όμως πολύ όμορφα και μετά από περιήγηση στο ιστορικό κέντρο είναι ότι πρέπει για απογευματινή βόλτα στα γραφικά στενά του και για παγωτό!
Το κατάλυμα που έχω κλείσει είναι κοντά στη Via Crescenzio, αλλά είδα ότι τις ημερομηνίες που θέλετε (6-11/9) δεν έχει δωμάτια, είναι και μικρό..
Πιστεύω ότι αν αποφύγετε την περιοχή γύρω από τον κεντρικό σταθμό - που ακόμα και εκεί πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι επικίνδυνα - (προσωπικά δεν έτυχε να περάσω) δεν θα έχετε θέμα.
Οπότε μην αγχώνεστε...βρείτε ένα κατάλυμα με καλές κριτικές, δείτε και στα σχόλια για την περιοχή και είστε έτοιμη!