Ή στον Παλατίνο Λόφο - ίσως ακόμη λιγότερο κόσμοΚολοσσαίο θα τα βγάλεις από εκεί. Θα πας στον γκισέ της Αρχαίας αγοράς που δεν έχει κόσμο και είναι ενιαίο το εισιτήριo.
Ισχυει οτι την πρωτη κυριακη καθε μηνα η εισοδος ειναι δωρεαν? Αξιζει να παω η θα γινετε ο κακος χαμος?Ή στον Παλατίνο Λόφο - ίσως ακόμη λιγότερο κόσμο
Ναι, είναι δωρεάν. Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά αξίζει να το ρισκάρεις για 12 ευρώ; Εσύ αποφασίζεις.Ισχυει οτι την πρωτη κυριακη καθε μηνα η εισοδος ειναι δωρεαν? Αξιζει να παω η θα γινετε ο κακος χαμος?
Εδώ γίνεται χαμός, τον καλό καιρό (με εισιτήριο), δεν θα γίνεται τότε;Ισχυει οτι την πρωτη κυριακη καθε μηνα η εισοδος ειναι δωρεαν? Αξιζει να παω η θα γινετε ο κακος χαμος?
Συμφωνω!! Επισης μια ερωτηση ακομα.. Περπατιεται η αποσταση Colosseum - Φοντανα Ντι Τρεβι ευκολα? ποσα km ειναι?Εδώ γίνεται χαμός, τον καλό καιρό (με εισιτήριο), δεν θα γίνεται τότε;
Δε νομίζω ότι αξίζει να το ρισκάρεις.
Λίγο λιγότερο από 2 χιλιόμετρα είναι δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα αλλά καλό θα είναι να φοράτε αθλητικά παπούτσια με αερόσολα γιατί το δάπεδο στο ιστορικό κέντρο δεν παλεύεται..Συμφωνω!! Επισης μια ερωτηση ακομα.. Περπατιεται η αποσταση Colosseum - Φοντανα Ντι Τρεβι ευκολα? ποσα km ειναι?
Όπως βλέπεις και στον παραπάνω χάρτη, είναι λιγότερο από 2 χλμ και είναι τόσο όμορφο να περπατάς στη Ρώμη, που δεν θα κουραστείς καθόλου!Συμφωνω!! Επισης μια ερωτηση ακομα.. Περπατιεται η αποσταση Colosseum - Φοντανα Ντι Τρεβι ευκολα? ποσα km ειναι?
Α! Μακη, εδω θα τα χαλασουμε.άκου τον γέρο λύκο, κάτι ξέρει