http://www.travelstories.gr/community/threads/Ρώμη-Στη-Φωλιά-Των-Ιταλών.55365/#post-630353 θα σε βοηθήσει πολύ γιατί είναι μαγαζιά που πάνε οι Ιταλοί και όχι τουριστικά η τριπαντβαισορ..Μαζεμένα από άτομα που έμεναν Ρώμη κ όχι από ταξίδια..Και εψαχνα καποιον να μου προτεινει μαγαζια! Σε ευχαριστω! Ενδιαφερομουν η αληθεια ειναι να βρω για μακαροναδες και πιτσες οπως και μαγαζια με aperitivo. Το μαγαζι που αναφερεις κοντα στη via cavour σε τι τιμες κυμαινεται?
Ότι σου ειπε ο dimaq ισχύει με τις ουρές να είναι πάνω από το όριο του υποφερτού. ...Διαφωνώ για ξεναγήσεις ειδικά σε πόσα που αγγίζουν τα 70 ευρώ..Να το δεις να έχεις μια άποψη ναι αλλά να πληρώσεις τέτοιο πόσο μόνο αν σε πηγαιναν σε κανένα κάστρο στην μέση του πουθενά κ δεν υπήρχε άλλη λύση θα έδινα τέτοιο πόσοκαλησπέρα στην παρέα κι απο εμένα.Θα ταξιδέψουμε ρώμη 26 νοεμβρίου- 30 νοεμβρίου.Διάβασα ότι τελευταία κυριακή κάθε μήνα το βατικανό είναι με ελεύθερη είσοδο.Ισχύει κάτι τέτοιo;
λογικά θα το ρισκάρω το κυριακάτικο πρωινό και θα πάω από τις 8.Ευελπιστώ, μόλις επιστρέψω Αθήνα να γράφω εδώ ότι άξιζε το ρίσκο..Κι εγώ διαφωνώ για τα 70 ευρώ, είναι μεγάλο ποσό.Έχω διαβάσει και τις προτάσεις σου και ευχαριστώ για την βοήθεια..Εννοείται ότι θα πάω σ'αυτά που προτείνειςΌτι σου ειπε ο dimaq ισχύει με τις ουρές να είναι πάνω από το όριο του υποφερτού. ...Διαφωνώ για ξεναγήσεις ειδικά σε πόσα που αγγίζουν τα 70 ευρώ..Να το δεις να έχεις μια άποψη ναι αλλά να πληρώσεις τέτοιο πόσο μόνο αν σε πηγαιναν σε κανένα κάστρο στην μέση του πουθενά κ δεν υπήρχε άλλη λύση θα έδινα τέτοιο πόσο