Ενταξει παιδια, στη Φλωρεντία στο Uffizi ηταν 3 ωρες κανονική μέρα. Μια χαρα....Όντως δεν τον λες high season αλλά παρόλα αυτά η αναμονή στην ουρά ήταν μία ώρα και σαράντα λεπτά.
τι ώρα είχες πάει το πρωί;μάλλον θα πάρω εισιτήρια όπως αναφέρει και πιο πάνω ο dimaq ή θα ποστάρω κι εγώ σε λίγες μέρες τέτοια ουρά..απόφαση τελευταίων ημερών θα είναι κι ότι κάτσει..
Να αγχωθεις γιατι τετοια ηταν η ουρα σε εμενα σε τυχαια μερα. Γιατι να μην κλεισεις εισιτηρια online να εισαι χαλαρη;Συγγνωμη, αυτη η ουρα ειναι τυχαια μερα; Οχι τη μερα με ελευθερη εισοδο; Αγχωθηκα τωρα
Λογικά για να το επαναδιαπραγματεύεσαι έχεις κλείσει με δωρεάν ακύρωση δωμάτιο..Για να μπορέσω να σε βοηθήσω παραπάνω πρέπει να μου πεις μέρες που θα πας και μπατζετ να ρίξω μια ματιά μήπως υπάρχει κάτι στα κυβικά σου και πιο κεντρικά..ναι το έχω δει.Όσο αντέξουμε με τα πόδια και μετά μετρό..
Συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά μου πρότειναν και το minihotel Azzurra που είναι κέντρο..Αξίζει περισσότερο κατά την γνώμη σου;
Γιατί πάω χειμώνα, κάτι που μισώ, και δεν ξερω ποια μερα θα εχει παλιόκαιρο.Να αγχωθεις γιατι τετοια ηταν η ουρα σε εμενα σε τυχαια μερα. Γιατι να μην κλεισεις εισιτηρια online να εισαι χαλαρη;
να σου πω την αμαρτία μου έχω πάει τόσες φορές Ρώμη, πήγα και Βατικανό αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι μια πινακίδα που γράφει "προς καπέλα σιστίνα"...Τα περάσαμε όλα τόσο γρήγορα και τις επόμενες φορές που πήγα Ρώμη επισκέφθηκα ξανά και ξανά τον Άγιο Πέτρο αλλά όχι το Βατικανό αν και δίπλα....Γιατί πάω χειμώνα, κάτι που μισώ, και δεν ξερω ποια μερα θα εχει παλιόκαιρο.
Κατά τις δέκα, αμέσως μόλις φθάσαμε στην πόλη.τι ώρα είχες πάει το πρωί;
Να πάρεις εισητήρια. Τα μουσεία του Βατικανού είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει.μάλλον θα πάρω εισιτήρια όπως αναφέρει και πιο πάνω ο dimaq ή θα ποστάρω κι εγώ σε λίγες μέρες τέτοια ουρά