Βρέχει ...τόνους;κάλήσπέρά άπό τήν πάνέμόρφή κάί βρόχέρή ρώμή φίλοι μου.
Αν πεινάσετε στη Campo de Fiori, δίπλα στο άγαλμα είναι μια τρατορία που λέγεται Cucina Romana. Ωραίο φαγητό και ωραιότερο το κρασί τουςθα χτυπήσουμε και ένα Campo de Fiori με μια Piazza Farnese...
Σημειώθηκε στα πρακτικάΑν πεινάσετε στη Campo de Fiori, δίπλα στο άγαλμα είναι μια τρατορία που λέγεται Cucina Romana. Ωραίο φαγητό και ωραιότερο το κρασί τους
Σημείωσε στα πρακτικά σου και ένα καφεδάκι στο Sant'Eustachio Il CaffèΣημειώθηκε στα πρακτικά
Επειδή πήγα κι εγώ πρόσφατα, Ρώμη, όντως την ουρά στο Κολοσσαίο δεν την γλυτώνεις με τίποτα! Και εισιτήριο να έχεις στα χέρια σου από το Forum θα περιμένεις κανονικά για να περάσεις τον έλεγχο ασφαλείας.
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Απλως η απορια μου ειναι αν το εισιτηριο αυτο απο την επιλογη admission ticket περιλαμβανει ολα οσα θα πρεπει να δω μεσα στο Βατικανο. Πχ μουσεια, κηπους, εκκλησια αποστολου πετρου κτλπΚαλησπέρα σου!
Πατάς όπως είπες το admission tickets και συμπληρώνεις τα στοιχεία που θα σου ζητήσει.
Όσον αφορά το Κολοσαίο έχει εννιαία είσοδο με τον παλατινό λόφο. Συνήθως επειδή όλοι ξεκινάνε από το Κολοσαίο έχει μεγάλη ούρα οπότε ξεκίνησα πρώτα από τον παλατινό που η ουρά χωρίς εισιτήριο ήταν πολύ μικρή σε σχέση με την ουρά με εισιτήριο και αντίστοιχα στο Κολοσαίο μετά η ουρά με εισιτήριο ήταν μικρότερη από αυτή χωρίς. Τα εισιτήρια τα βγάζεις στην είσοδο και των δύο!
Ελπίζω να σε βοήθησα!