Μπορείτε να το στείλετε και σε μενα;Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις τα στοιχεία του να δοκιμάσουμε την τύχη μας και εμείς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ευχαριστω πολυ!
Μπορείτε να το στείλετε και σε μενα;Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις τα στοιχεία του να δοκιμάσουμε την τύχη μας και εμείς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Καλησπέρα έχω και εγώ προγραμματίσει να παω Ρώμη με την κοπέλα μου 1-5 Νοεμβρη και ενδιαφέρομαι για ξεναγό αν θες να μοιραστούμε το κόστος μπορούμε να κάνουμε μαζι την ξενάγηση!!Παιδιά.... έχω κανονίσει να πάω Ρώμη με το αγόρι μου στα γενέθλια μου 1-4 Νοεμβρίου !! Θέλω να πάω στο Βατικανό αλλά από ότι διάβασα χωρίς ξεναγό δεν λέει. Έψαξα και βρήκα μία Ελληνίδα ξεναγό της έστειλα μήνυμα και μου είπε 120ε και οι 2 . Συν τα εισιτήρια που μου είπε να τα κλείσω online 12ε σύνολο 72ε στον καθένα... μου φαίνονται πάρα πολλά... τόσα δώσαμε γ τ ξενοδοχείο.. καμιά ιδέα-παρόμοια εμπειρία;;;
μηπως θα μπορουσα ποπινο να εχω μειλ της εν λογω ξεναγου διοτι θα με ενδιεφερε η περιπτβση της.θα ειμαι βατικανο με ρη γυναικα μου 27-30/11καλησπερα φιλοι μου, εγω και ο σ'υζυγος μου έχουμε προγραμματίσει να είμαστε σρη Ρώμη 05/11 - 8/11. και θα μας ενδιεφερε αν βρουμε παρεα για να μοιραστουμε το κοστος ξεναγησης του βατικανου.
θα πρεπει να σας πω οτι γνωριζω απο παλια μου συνομιλια μια πολυ καλη ξεναγο που εχει προσφερει τις υπηρεσιες της σε καποιες φιλες μου και μου ειπαν καταπληκρικα σχολια.
Θα σου πρότεινα να έβαζες στη 2η ή 3η μέρα και πάρκο ΣαβέλοΌποιος έχει να προτείνει κάτι που να μπορεί να συνδυαστεί ή να τροποποιηθεί προς τ καλύτερο είναι more than welcome