• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

villi

Member
Για να συγκρίνεις δύο πόλεις πρέπει να τις έχεις επισκεφτεί για να σχηματίσεις τη δική σου γνώμη και να καταλήξεις ποια σου άρεσε περισσότερο.Οπότε Ν.Υόρκη vs Ρώμη θα μας το απαντήσεις στο μέλλον.
Ρωτάς αν αξίζει η Ρώμη?
Κι εγώ ρωτάω εσένα τι ψάχνεις για να αξίζει???

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Έξω ακριβώς από το Βατικανό κυκλοφορούν αρκετοί και μάλιστα σε ότι γλώσσα
επιλέξεις.Το ποσό κυμαίνεται από 40 έως 50 ευρώ το άτομο.
Μια ελληνίδα που συναντήσαμε εμείς ,το κατέβασε στα 35 ευρώ.
Αν και κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται ξενάγηση αν πας λίγο διαβασμένος θα τα καταφέρεις μια χαρά και χωρίς ξεναγό.;)
Κλείσε τα εισιτήρια μέσω internet για ν αποφύγεις τις Τεράστιες ουρές και χάσεις χρόνο.
η τιμη που λες ειναι με το εισητηριο?

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
χελοου !καποιος?εχει παρει κανεις μινι βαν απο το τσιαμπινο για ρωμη και ποσο στοιχιζει για 5 ατομα?ευχαριστω.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία

villi

Member
ισα ισα ειπα οτι δεν συγκρινονται.απλα δεν μπορω να παω νεα ηορκη και παω ρωμη
Καλα θα μας τρελάνεις εσύ,δεν υπάρχει!!!
Βρε άνθρωπε που το ξέρεις ότι δεν συγκρίνονται αφού δεν έχεις πάει σε καμία ακόμη???Άσε να πας και μας λες μετά!
Όσο για τη Ρώμη που ρωτάς αν αξιζει,γιατί αποφάσισες να πας αν δεν πιστεύεις ότι έχει κάτι να δεις που να σε ενδιαφέρει?
Εκτός αν η ερώτηση ήταν αν είναι ωραιότερη από το Παρίσι και δεν την κατάλαβα εγώ!

valk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ditravel , για Terravision σκεφτομαι κι εγω απο το ψαξιμο που εχω, ως τωρα, κανει. Ας χασω κι ενα μισαωρο, μικρη η ζημια.Η κυρια παντως που εχω κλεισει διαμερισμα μου υπολογιζει 1 με 11/2 ωρα απο Fiumicino Termini.
Με απασχολει ομως λιγο η επιστροφη, πεταμε 9 το πρωι Δευτερα, αν ειναι οπως η Αθηνα θα υπαρχει μεγαλη καθυστερηση που πρεπει να την υπολογισω και να φυγω πολυ νωρις.
Και κατι αλλο. Για να ειμαι πιο ησυχη λεω να κανω online κρατηση. Αν υπαρξει καθυστερηση στην πτηση τι γινεται ομως; Ξερει κανεις σας;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

http://www.travelstories.gr/rules.php#rule6

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα