• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Ελπιζω να μην εννοεις 100 Ε. για δύο βράδια????????
Γιατι ετυχε να ψαξω και εγώ και ζηταγαν την μάνα τους και τον πατερα τους.......
Περιορίσου γυρω από την περιοχή του Σιδ. Σταθμου (τερμινι) και καλου κακού φτιάξε και μια φανουροπιττα !!!!
Οπως και ναχει, ελπίζω για 50-100 Ευρώ να μην χάσεις το ταξιδι σου για δευτερη φορά.
εννοώ φυσικά 100 η διανυκτέρευση. αν έχετε ΄βρει κάτι....

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Δεν μας είπες αν πας πρώτη φορά στη Ρώμη..Αν πας για 2 μέρες και θες να προλάβεις να δεις κάποια βασικά ορόσημα,δώσε όσο το δυνατόν μπορείς παραπάνω για να μείνεις σχετικά κεντρικά..
Μια οικονομική λύση είναι τα B&B, πρώτη φορά θα προτίνω ένα που δεν έχω μείνει προσωπικά,αλλα είχα την τύχη να γνωρίσω την ιδιοκτήτρια του(φοβερό άτομο) και έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη φιλοξενεία της!!!(Οικογενειακό περιβάλλον-το προτιμούν αρκετοί Ιταλοί)..Το συγκεκριμένο βρίσκεται κοντά στον Αγιο Πέτρο και έχει αρκετά καλές τιμές..Αν θες ρίξε μια ματιά..
Bed and Breakfast near Olimpic Stadium
δεν είναι λίγο μακριά?

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
:)
Όταν είχα πάει τον Σεπτέμβριο είχα μείνει σε δωμάτιο σε διαμέρισμα κοντά στον Άγιο Πέτρο. Το είχα ανακαλύψει από το ακόλουθο site:
Sleeping Rome
και συγκεκριμένα είχα μείνει στο:
Roma - Bed and Breakfast - RMBB31-32-33-34 - SAN PIETRO
το οποίο βλέπω οτι έχει και διαθεσιμότητα τις ημέρες που ενδιαφέρεσαι με κόστος 80 Ευρώ την βραδιά. Είναι σε πολύ καλή περιοχή, τα δωμάτια είναι συμπαθητικά και καθαρά και η ιδιοκτήτρια φιλική και εξυπηρετική.
Ακόμα και στο ίδιο να μην μείνεις ρίξε μια ματιά στο site γιατί νομίζω οτι θα βρείς κάτι μέσα στο budget που αναφέρεις.
ξέρω ότι γίνομαι κουραστική αλλά πόση ώρα έιναι από έκει για κέντρο ρώμη. γιατί θα μείνω μόνο δύο μέρες και η μία κουτσουρεμένη. έτσι θέλω να δω ρώμη χωρίς να χάσω πολύ χρόνο πάνε έλα. (καλά τα θέλω όλα δικά μου και φτηνό ξενοδοχείο και κέτρο).:):):):):):)

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

. (καλά τα θέλω όλα δικά μου και φτηνό ξενοδοχείο και κέτρο).:):):):):):)
Εννοειται οτι αυτο το ξεχνάμε .....:(
Μέχρι τωρα δεν εχω βρει κάτι πάντως, εστω και λίγο πιο πάνω από το οριο τιμής που βάζεις. Επιμένω, ανέβασε το οριο, γιατι σε βλέπω Αλεποχωρι για μπάνια !!!:haha:

thalia 35

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ έχω σταμπάρει το hotelgiottoflavia.com δύο αστέρων βέβαια αλλά δεν με χαλάει γιατί είναι αρκετά οικονομικό.Για τις ημερομηνίες που θέλεις βγαίνει γύρω στα 220 για δύο μέρες και με μη επιστρέψιμη πληρωμή στα 180. Αν έχει μείνει κανείς μπορεί να μας ενηερώσει.

spiderman

Member
Επόμενο Ταξίδι
?

ξέρω ότι γίνομαι κουραστική αλλά πόση ώρα έιναι από έκει για κέντρο ρώμη. γιατί θα μείνω μόνο δύο μέρες και η μία κουτσουρεμένη. έτσι θέλω να δω ρώμη χωρίς να χάσω πολύ χρόνο πάνε έλα. (καλά τα θέλω όλα δικά μου και φτηνό ξενοδοχείο και κέτρο).:):):):):):)
Είναι πολύ κοντά στο σταθμό του Μετρό Ottaviano, αλλά εγώ για να είμαι ειλικρινής κυρίως έριχνα περπάτημα. Πάντως σκέψου οτι θα είσαι πάρα πολύ κοντά σε Άγιο Πέτρο και Βατικανό και κανά 25-λέπτο με τα πόδια από ιστορικό κέντρο (π.χ. Piazza Navona). Σχετικά με την ερώτηση σου για το μπάνιο όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο. Όταν αναφέρει en-suite απλώς εννοεί οτι έχεις πρόσβαση στο μπάνιο μόνο μέσω υπνοδωματίου.

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Εγώ έχω σταμπάρει το hotelgiottoflavia.com δύο αστέρων βέβαια αλλά δεν με χαλάει γιατί είναι αρκετά οικονομικό.Για τις ημερομηνίες που θέλεις βγαίνει γύρω στα 220 για δύο μέρες και με μη επιστρέψιμη πληρωμή στα 180. Αν έχει μείνει κανείς μπορεί να μας ενηερώσει.
οπως το βλεπω πολύ καλό φαινετε, αλλά δεν ξέρω αυτο που προτεινει ο σπάιντερμαν το βρίσκω καλύτερη λύση για να δούμε. ;)

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Είναι πολύ κοντά στο σταθμό του Μετρό Ottaviano, αλλά εγώ για να είμαι ειλικρινής κυρίως έριχνα περπάτημα. Πάντως σκέψου οτι θα είσαι πάρα πολύ κοντά σε Άγιο Πέτρο και Βατικανό και κανά 25-λέπτο με τα πόδια από ιστορικό κέντρο (π.χ. Piazza Navona). Σχετικά με την ερώτηση σου για το μπάνιο όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο. Όταν αναφέρει en-suite απλώς εννοεί οτι έχεις πρόσβαση στο μπάνιο μόνο μέσω υπνοδωματίου.
μάλλον για εκεί κλείνω αλλά και ψάχνω.. αν θέλουμε πρωινό που μήπως αφού εσεί έμεινες εκεί ξέρεις που να πάμε?
ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. και γενικά ότι έχεις να προτείνεις για ρώμη και όποιος άλλος θα περιμένω.

lilipoupoli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βενετια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι
Δεν μας είπες αν πας πρώτη φορά στη Ρώμη..Αν πας για 2 μέρες και θες να προλάβεις να δεις κάποια βασικά ορόσημα,δώσε όσο το δυνατόν μπορείς παραπάνω για να μείνεις σχετικά κεντρικά..
Μια οικονομική λύση είναι τα B&B, πρώτη φορά θα προτίνω ένα που δεν έχω μείνει προσωπικά,αλλα είχα την τύχη να γνωρίσω την ιδιοκτήτρια του(φοβερό άτομο) και έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη φιλοξενεία της!!!(Οικογενειακό περιβάλλον-το προτιμούν αρκετοί Ιταλοί)..Το συγκεκριμένο βρίσκεται κοντά στον Αγιο Πέτρο και έχει αρκετά καλές τιμές..Αν θες ρίξε μια ματιά..
Bed and Breakfast near Olimpic Stadium
ναι πρωτη φορα και ελπίζω να πάμε τελικά. δηλ. το προτίνεις ανεπιφύλακτα?

spiderman

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
μάλλον για εκεί κλείνω αλλά και ψάχνω.. αν θέλουμε πρωινό που μήπως αφού εσεί έμεινες εκεί ξέρεις που να πάμε?
ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. και γενικά ότι έχεις να προτείνεις για ρώμη και όποιος άλλος θα περιμένω.
Εμείς είχαμε κλείσει το RMBB33 αλλά αφού έκανα την κράτηση ενημερώθηκα οτι τελικά δεν ήταν διαθέσιμο. H ιδιοκτήτρια όμως μας έδωσε το RMBB32 στην ίδια τιμή το οποίο είχε και κουζινάκι. Επίσης είχε τα βασικά για ένα πρωινό (χυμούς, ψωμί, μαρμελάδα, μπισκότα κτλ.) τα οποία όταν σου τέλειωναν στα ανανέωναν. Τέλος αν σε ενδιαφέρει, τα δωμάτια είχαν και δωρεάν Wi-Fi σε περίπτωση που σκοπεύεις να πάρεις Η/Υ (π.χ. για κρατήσεις τελευταίας στιγμής). Τώρα εσένα σου βγάζει διαθέσιμo το RMBB33 και το RMBB34 στα οποία αναφέρει οτι μοιράζονται ένα "kitchen corner (just for breakfast) in the corridor". Άρα λογικά θα έχει και γι' αυτά τα δωμάτια το βασικό πρωινό που σου ανέφερα. Πάντως μπορείς να ρωτήσεις για επιβεβαίωση.

alekastyl

Member
Εμείς εκεί κλείσαμε φεύγουμε Πέμπτη ,όταν γυρίσω θα σου πω ενυτπώσεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom