sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
οχι μονο δεν μιλανε αγγλικα στο αεροπλανο, αλλα ουτε για να αγορασεις πιτσα η πανινικαλησπερα ειμαι νεο μελος και πρωτη θα επιχειρησω να ταξιδεψω στο εξωτερικο .
προορισμος μου η γειτονικη μας πολη ιταλια ρωμη.
βρηκα εισητιρια μεσω της αεροπορικης εταιριας αλιταλια φθηνα θεωρω μαζι με φορους 160ευρω και με επιστροφη.
το προβλημα μου ειναι α.δεν γνωριζω ιταλικα θεωρω οτι μιλαν αγγλικα στο αεροπανο
β.δεν εχω κλεισει ακομα και σκοπευω να ταξιδεψω στις 14 οκτωβρη.
καθε πληροφορια δεκτη περιμενω την βοηθεια σας
ευχαριστω
φωτεινη
και εγω εκει εμεινα και μεσα σε ενα στενο εχει το λα φαμιλια που ειχε παντα πολυ κοσμο και ολες τις ωρες .. το ειχε μαλλον ο ξενοδοχος μου και ηταν κατω απο το χοτελ μου το ντομους μεα.. θα δω διευθυνση και θα σου πω.... δεν εφαγα αλλα ειδα οτι ηταν καθαρο και προσεγμενοΝα ρωτησω 2 πραγματακια και γω με την σειρα μου.
1) Μπορειτε να προτεινετε καποιο σχετικα φτηνο αλλα αξιοπρεπες εστιατοριο/φαγαδικο στη περιοχη του Termini/Piazza della Republica;
2)Εχει κανεις χρησιμοποιησει την φοιτητικη καρτα ISIC στη Ρώμη;Και αν ειχε καποια αξιολογη εκπτωση;Γιατι στο site τους το μονο που βλεπω οτι προσφερει συνηθως ειναι audio guide.
Ευχαριστω.
για τους περισσότερους περιττή, απλά αφαίρεσε την....Παιδιά βρήκα με συνδυασμό πτήσεων απο θεσσαλονίκη για ρώμη το Νοέμβριο πηγαινε-ελα 170 Ε το ατομο ... Athens airways και easy jet.Μπορεί κάποιος να μου πεί στην easy jet τι ακριβώς είναι η ασφάλεια ταξιδιού και αν αξίζει να πληρωθεί?
OK.Περιμενω συντομα απαντηση!και εγω εκει εμεινα και μεσα σε ενα στενο εχει το λα φαμιλια που ειχε παντα πολυ κοσμο και ολες τις ωρες .. το ειχε μαλλον ο ξενοδοχος μου και ηταν κατω απο το χοτελ μου το ντομους μεα.. θα δω διευθυνση και θα σου πω.... δεν εφαγα αλλα ειδα οτι ηταν καθαρο και προσεγμενο