Οτι ακριβως εψαχνα!
Οτι ακριβως εψαχνα!
και μιλάμε για τέλη νοεμβρίου (2007) φουλ λιακάδες...Το συγκεκριμενο σημειο το εχω ηδη στο προγραμμα για επισκεψη και απειρες φωτογραφιες.Υπεροχη θεα!
Η περιοχή αυτή είναι πολύ κοντά στο Βατικανό αλλά απέχει από το ιστορικό κέντρο...Πάντως έχει συγκοινωνία,περνάει το μετρό.Μπορεί κανείς να πει αν η περιοχή Aurelio είναι καλή και αν η μετάβαση για το ιστορικό κέντρο είναι εύκολη?Τα μόνα ξενοδοχεία που φαίνονται καλά σε καλή τιμή είναι εκεί...
οχι μονο δεν μιλανε αγγλικα στο αεροπλανο, αλλα ουτε για να αγορασεις πιτσα η πανινι
θα ενημερωθεις απο το σαιτ παρα πολυ καλαμαθε μεχρι τοτε βασικες εκφρασεις στα ιταλικα:roll:[/qu
καλησπερα τωρα καταφερα να παρω το μινιμα σασ και ευχαριστω πολυ
αν και ανχωθηκα λιγο απο την στιγμη που το διαβασα τι εννοειτε δεν μιλουν μεσα στο αεροπλανο αγγλικα?
μετα στο αεροδρομιο τηα ερτηουν αν με παρουν και μιλοαν ιταλικα μονο στο αεροπλανο εχω ανχος!ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση σας!
Κάποιοι εδώ μέσα ίσως σου πούν ότι πρόκειται για βρώμικη και επικίνδυνη πόλη! ΜΗΝ τους ακούσεις!!!
Σοβαρά τώρα, η γλώσσα δεν είναι πρόβλημα ούτε στο αεροπλάνο, ούτε στην πόλη. Όσο δε για την Alitalia, δεν παίρνεις καλύτερα μόνο χειραποσκευή?
Καταρχην να σου πω οτι και γω το πρώτο ταξίδι που εκανα μονος στο εξωτερικό χωρις group ηταν τον Ιουλιο στην Ρώμη. Και βρηκα σχεδον τα πάντα απο εδω και απο το site του tripadvisor.
Τωρα μια καθαρά προσωπική γνωμη εινια να μείνεις στο Termini επειδη απο εκει περνανε ολες οι συγκοινωνίες και μπορεις να πας παντου. Εγω ειχα μεινει στο Serena hotel και εμεινα πολυ ικανοποιημένος.
Καποια στιγμή θα τελειώσω και την ταξιδιωτη μου ιστορια απλα ειχα πολυ τρεξιμο και το εχω αμελήσει.