dmdoc
Member
Spritz,λέγεται....ένα απογευματινό ποτό(ζήτα ένα παραδοσιακό σαμπανιζέ ιταλικό με πορτοκαλί χρωμα μου διαφεύγει το όνομα)
Spritz,λέγεται....ένα απογευματινό ποτό(ζήτα ένα παραδοσιακό σαμπανιζέ ιταλικό με πορτοκαλί χρωμα μου διαφεύγει το όνομα)
….
Νυχτερινή ζωή ιδιαίτερα δεν έχει εμείς για ποτό πηγαίναμε σε διαφορα στενάκια γύρω από τη piazza navona.
βολική για τι?πάντως από μετρό είσαι μακρυά. καλύτερα Termini, Repubblica, Vaticano, San Giovanni.κοίταξε κοντα σε piazza venezia, νομιζω οτι ειναι αρκετα βολικη περιοχη για διανομη
χαίρομαι που περάσατε καλά. τα λινκ αν κ ανοιγουν δύσκολα φαίνονται λίγο τουριστικά, όχι ότι έχει καμμία σημασία βέβαια προκειμένου να περάσεις καλά. μη βλασφημείς για τη νυχτερινή ζωη. την επόμενη φορά για να ξέρεις που πας στείλε πμ στους ειδικούς (βλ. sapienza).Νυχτερινή ζωή ιδιαίτερα δεν έχει εμείς για ποτό πηγαίναμε σε διαφορα στενάκια γύρω από τη piazza navona.
τα έχουμε γράψει πολλές πολλές φορές. κάνε μια αναζητηση. ότι τελευταιο υπάρχει έχει ήδη γραφεί. πχ.:για μετακινηση μονο πληροφοριεσ απο αεροδρομια FCO προς τον προορισμο μου
βολικό ως προς το οτι είσαι σε κεντρικο σημείο, έχεις αρκετα αξιοθέτα διπλα σου και το μετρο 2 λεπτα με τα πόδια (Repubblica, COLOSSEO)βολική για τι?πάντως από μετρό είσαι μακρυά. καλύτερα Termini, Repubblica, Vaticano, San Giovanni.
χαίρομαι που περάσατε καλά. τα λινκ αν κ ανοιγουν δύσκολα φαίνονται λίγο τουριστικά, όχι ότι έχει καμμία σημασία βέβαια προκειμένου να περάσεις καλά. μη βλασφημείς για τη νυχτερινή ζωη. την επόμενη φορά για να ξέρεις που πας στείλε πμ στους ειδικούς (βλ. sapienza).
τα έχουμε γράψει πολλές πολλές φορές. κάνε μια αναζητηση. ότι τελευταιο υπάρχει έχει ήδη γραφεί. πχ.:
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...9-%F3%F4%E7-%F1%F9%EC%E75%EC%E5%F1%E5%F2.html
δεν ξέρω τι ξενοδοχείο είχες στο μυαλό σου, αλλά η piazza Venezia είναι αρκετά παραπάνω από 2' με τα πόδια που λες από μετρό. οι κοντινότερες στάσεις όπως φαίνεται κι από το χάρτη είναι cavour, colosseo και σε 2πλάσια απόσταση repubblica. οι περιοχες που προτάθηκαν πριν είναι γύρω από τις στάσεις. άλλο 700 μετρα άλλο 70. ο περίπατος στη Ρώμη είναι πάντα ωραίος αλλά αν έχεις να προσθέσεις καθε μέρα 1,5 χιλιόμετρο να πας κ να ρθεις από το μετρό τότε καλύτερα να εξετάσεις άλλες εναλλακτικές, λεωφορεία, ταξί κλπ.βολικό ως προς το οτι είσαι σε κεντρικο σημείο, έχεις αρκετα αξιοθέτα διπλα σου και το μετρο 2 λεπτα με τα πόδια (Repubblica, COLOSSEO)
σε όλα μου τα ταξιδια επιλέγω να μένω κεντρικα και όποτε χρειαστει το κάνω με τα ποδια. προτιμω να πηγαινω για καφε, φαγητο με τα ποδια παρα να τρεχω τα βραδια να παρω μετρο επειδη είμαι εκτοςδεν ξέρω τι ξενοδοχείο είχες στο μυαλό σου, αλλά η piazza Venezia είναι αρκετά παραπάνω από 2' με τα πόδια που λες από μετρό. οι κοντινότερες στάσεις όπως φαίνεται κι από το χάρτη είναι cavour, colosseo και σε 2πλάσια απόσταση repubblica. οι περιοχες που προτάθηκαν πριν είναι γύρω από τις στάσεις. άλλο 700 μετρα άλλο 70. ο περίπατος στη Ρώμη είναι πάντα ωραίος αλλά αν έχεις να προσθέσεις καθε μέρα 1,5 χιλιόμετρο να πας κ να ρθεις από το μετρό τότε καλύτερα να εξετάσεις άλλες εναλλακτικές, λεωφορεία, ταξί κλπ.
καμμία αντίρρηση. κι εμένα ο αγαπημενος μου τρόπος μετακίνησης στη Ρώμη είναι το ταξί αλλά δεν το προτείνω κιόλας.σε όλα μου τα ταξιδια επιλέγω να μένω κεντρικα και όποτε χρειαστει το κάνω με τα ποδια. προτιμω να πηγαινω για καφε, φαγητο με τα ποδια παρα να τρεχω τα βραδια να παρω μετρο επειδη είμαι εκτος
Ειδικά από το μετρό Repubblica καμία σχέση.η περιοχή που είπες είναι πολύ καλή, δεν είπα το αντίθετο, απλά δεν είναι καν 2' με τα πόδια από μετρό.