συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη, κεκτημένη ταχύτητα
Κι εσύ με μια ανάσα τα είπες όλα!
Ορθογραφικά ξε- ορθογραφικά η Ρώμη είναι κούκλα!
συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη, κεκτημένη ταχύτητα
Κι εγώ πρίν λίγες μέρες έκλεισα τα εισιτήρια για Ρώμη και έχθες έκανα κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο http://www.canovatadoliniroma.com/ Θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο(είμαστε 2 άτομα) και επίσης 2-3 καλα εστιατόρια και μπάρ !Ευχαριστώ πολύ !!!Καλησπέρα σε όλους,
σχεδιάζω ένα ταξίδι στη Ρώμη τον Οκτώβριο και έχω αρχίσει το ψάξιμο για ξενοδοχείο.
Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια της περιοχής, η κεντρική τοποθεσία και η ύπαρξη μιας κάποιας νυχτερινής ζωής στη γύρω περιοχή. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια περιοχή στη Ρώμη που να συνδυάζει τα παραπάνω, ή κάποιο ξενοδοχείο.
π.χ η περιοχή που βλέπω συχνά τα Ισπανικά Σκαλοπάτια, πληρούν αυτά που θέλω?
Το αυτοκίνητο τι να το κάνετε; Πού θέλετε να πάτε;Κι εγώ πρίν λίγες μέρες έκλεισα τα εισιτήρια για Ρώμη και έχθες έκανα κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο http://www.canovatadoliniroma.com/ Θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο(είμαστε 2 άτομα) και επίσης 2-3 καλα εστιατόρια και μπάρ !Ευχαριστώ πολύ !!!
1. αυτό φαίνεται να είναι κοντά στην piazza Venezia. εξίσου καλή τοποθεσία αλλά μακρύτερα από μετρό.1. Θα μεινουμε στο ξενοδοχειο Pace Helvezia στη Via Venetto.
2.υπαρχει το τρενο Leonardo Express με 11 ευρω που σε παει κεντρο. Φτανει ομως Via venetto? Υπαρχει κι αλλο τρενο πιο φθηνο? Θα χρειαστει να αλλαξω μεταφορικο μεσο???
3. Ξερουμε καθολου τιμες απο τρενα, λεωφορεια κτλ???
4. Ερωτηση της παρεας... το αεροδρομιο εχει καλη αγορα???
5. Ριξτε και καμια προταση για καλο καφε, παγωτο και πιτσα...
6. Ζηταω πολλα???
Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά αφού έκλεισες που έκλεισες με γκρουπ, γιατί να μην το εκμεταλευτείς και να πας με αυτό στο ξενοδοχείο;Για να προλαβω τα γνωστα μελη με τη στανταρ ερωτηση, εκλεισα μεσω πρακτορειου...
Σκεφτομαι να μην ακολουθησω καθολου το γκρουπ που σημαινει οτι θα πρεπει να παμε μονοι μας στο ξενοδοχειο.
Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά αφού έκλεισες που έκλεισες με γκρουπ, γιατί να μην το εκμεταλευτείς και να πας με αυτό στο ξενοδοχείο;
Και χρήματα θα γλιτώσεις και στην τελική δε θα δεις και τίποτα φοβερό από το τρένο.
Επίσης, δεν κατάλαβα αν θα πάρετε και το μωρό μαζί (να σας ζήσει!) γιατί τότε θα υπάρξουν άλλες συμβουλές.
Cafe della Pace προτείνω εγώ, στη Via della Pace, κοντά στην Piazza Navona. Και αν έχει καλό καιρό βόλτα και πικ νικ στη villa Borghese. Ειδικά αν είστε με το μωρό ενδείκνυται για καροτσάδα.
Όσο για την ερώτηση του τίτλου... καλύτερα να πας Ρώμη
Η ξεναγηση ειναι την δευτερη μερα. Οταν φτανουμε απλως μας πανε στα ξενοδοχεια. Αλλωστε εχουν διαφορες στασεις αναλογα με το πιο ξενοδοχειο εχεις διαλεξει κι αφου εμεις ειμαστε το πιο κεντρικο θα φτασουμε τελευταιοι. Δεν ειναι καλυτερα να πιω πρωινο καπουτσινακι αντι να κανω delivery???Υπαρχει και χωρος φυλαξης αποσκευων... και αφου παρω μια γερη πρωινη δοση γυρναω για check in και υπνακο.Κι εγώ κατάλαβα ότι θα πάτε με γκρουπ, άρα προφανώς στην τιμή περιλαμβάνεται και η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.
Λες ότι έχετε πρωινή πτήση, άρα μάλλον το πρόγραμμα του γκρουπ θα ξεκινά με ξενάγηση για να περάσει η ώρα μέχρι να μπορείτε να κάνετε check in στο ξενοδοχείο.
Και να πάτε από μόνοι σας κατευθείαν στο ξενοδοχείο, σκεφθείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα, δε θα μπορείτε να κάνετε check in, αν η ώρα δεν είναι η σωστή.
Οπότε, μάλλον έχετε δύο επιλογές:
- Ή ακολουθείτε αυτή την πρώτη ξενάγηση του γκρουπ μέχρι να σας πάνε στο ξενοδοχείο και μετά τους ξεχνάτε και κινείστε αυτόνομα
- 'Η πηγαίνετε μαζί τους μέχρι το πρώτο σημείο στάσης στην πόλη και φροντίζετε να είστε παρόντες την ώρα που πρέπει στο ξενοδοχείο για να πάρετε τις βαλίτσες από το πούλμαν και να κάνετε check in.