Απ την άλλη όμως είναι καλή τοποθεσία για κάποιον που πάει πρώτη φορά στη Ρώμη, μιας και τα βασικά μνημεία στο κέντρο μπορεί να τα γυρίσει με τα πόδια, να βγεί να διασκεδάσει το βράδυ την ώρα που θα έχει κλείσει το μετρό και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο με τα πόδια χωρίς να χρειαστεί να πάρει ταξί...Αν μια φορά χρειαστεί να πάρει μετρό ,θα περπατήσει και λίγο παραπάνω...Δεν έγινε και τίποτα...καμμία αντίρρηση. κι εμένα ο αγαπημενος μου τρόπος μετακίνησης στη Ρώμη είναι το ταξί αλλά δεν το προτείνω κιόλας.
η περιοχή που είπες είναι πολύ καλή, δεν είπα το αντίθετο, απλά δεν είναι καν 2' με τα πόδια από μετρό. οι περιοχές που πρότεινα είναι ιδανικές από άποψη συγκοινωνιών για κάποιον που ψάχνει κατι οικονομικό και πάει 1η φορά στη Ρώμη όπως αφορά το θέμα που γράφουμε. άσχετα αν ήδη έκλεισε..
ισως ο samion χρειαστεί το μετρο, εγω αντέχω ακόμη το περπάτημαΑπ την άλλη όμως είναι καλή τοποθεσία για κάποιον που πάει πρώτη φορά στη Ρώμη, μιας και τα βασικά μνημεία στο κέντρο μπορεί να τα γυρίσει με τα πόδια, να βγεί να διασκεδάσει το βράδυ την ώρα που θα έχει κλείσει το μετρό και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο με τα πόδια χωρίς να χρειαστεί να πάρει ταξί...Αν μια φορά χρειαστεί να πάρει μετρό ,θα περπατήσει και λίγο παραπάνω...Δεν έγινε και τίποτα...
Εκτός αν μιλάμε για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας...γκούχου γκούχου...
ενδιαφέρουσα η οπτική σου γωνία..εγώ δεν είχα στο μυαλό μου καθολου τη νύχτα. σαν nightlife-expert εδωσες μια άλλη γνωμη. δεν συνδυάζονται τα 2? νύχτα κ μετρό? γίνεται κι αυτό.Απ την άλλη όμως είναι καλή τοποθεσία για κάποιον που πάει πρώτη φορά στη Ρώμη, μιας και τα βασικά μνημεία στο κέντρο μπορεί να τα γυρίσει με τα πόδια, να βγεί να διασκεδάσει το βράδυ την ώρα που θα έχει κλείσει το μετρό και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο με τα πόδια χωρίς να χρειαστεί να πάρει ταξί...Αν μια φορά χρειαστεί να πάρει μετρό ,θα περπατήσει και λίγο παραπάνω...Δεν έγινε και τίποτα...
Εκτός αν μιλάμε για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας...γκούχου γκούχου...
δεν με προσεξες..είπα εγώ για μετρό? μόνο με ταξί. που να ανεβοκατεβαίνω σκάλες με τέτοια αρθριτικά και αρχόμενο Alzheimer..ισως ο samion χρειαστεί το μετρο, εγω αντέχω ακόμη το περπάτημα
ενδιαφέρουσα η οπτική σου γωνία..εγώ δεν είχα στο μυαλό μου καθολου τη νύχτα. σαν nightlife-expert εδωσες μια άλλη γνωμη. δεν συνδυάζονται τα 2? νύχτα κ μετρό? γίνεται κι αυτό.
Φυσικά και συνδιάζονται αν σκοπεύεις να το ξημερώσεις....