Καλησπέρα εμείς θα είμαστε 15/02 4 άτομα ίσως θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τον Ξεναγό.Καλησπέρα, θα είμαι και εγώ από 14-18/02 και ενδιαφέρομαι για την ξενάγηση στο Βατικανό , είμαστε 2 άτομα
Καλησπέρα εμείς θα είμαστε 15/02 4 άτομα ίσως θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τον Ξεναγό.Καλησπέρα, θα είμαι και εγώ από 14-18/02 και ενδιαφέρομαι για την ξενάγηση στο Βατικανό , είμαστε 2 άτομα
Αμα διαβάσεις πίσω θα δεις τι λένε για την περιοχή. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Άλλοι την προτιμούν και άλλοι όχι. Κάτι σαν ομόνοια και πάει λέγοντας. Εμείς όταν περάσαμε δεν είδαμε κάτι κακό απλά δεν θα την επιλέγαμε. Δεν μπορεί κανείς να σου προτείνει κάτι όταν δεν λες μέχρι πόσα λεφτά θες.Καλησπέρα,
17 με 21 Μαρτιου έχω κλείσει εισιτήρια για Ρώμη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει μείνει κανείς στο ξενοδοχείο Argentina κοντά στο termini. Ως περιοχή ειναι καλη; Αν έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο;...
360€ μείναμε εμείς για 5 βράδια δίπλα στην Via Vaneto. Γενικά μιλάς πολύ αόριστα. Ψαξου λίγο μέσα στο φόρουμ για το θέμα της Ρωμης και θα καλύψεις πολλές απορίες που έχεις και αν ακόμα έχεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Εξάλλου υπάρχουν και πιο έμπειροι από εμένα για το θέμα Ρωμης.Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μου το δίνει 300 ευρώ για 4 νύχτες... σε αυτά τα λεφτά περιποπ ψάχνω...
Καλημερα!!! Τσεκαρε στην trastevere το grazia e graziella η καπως ετσι!! Εμενα μου αρεσε πολυ!!! Για το βραδυ της τελευταιας μερας προτεινω campo de fiori!! Ετσι νομιζω λεγεται η πλατεια!!! Ειναι πολυ ατμοσφαιρικα!!! Καλα να περασετε!!!!Καλησπέρα σας την βοήθειά σας.
Θα πάμε ρώμη για 2 βράδια και λέω τα παρακάτω
1) το πρώτο βράδυ να φάμε κάπου στην περιοχή trastevere έχει να προτείνει κάποιος για φαγητό και κρασάκι;
2) Την δεύτερη μέρα για μεσημέρι κάπου στο κέντρο.... το μεσημέρι υπολογίζω να είμαστε εκεί κοντά στο Pantheon- Trevi κτλ;
3) το Βραδυ της τελευταίας βραδιάς;
Σας Ευχαριστώ