Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Πρεπει να κανεις κράτηση ειτε με τηλ ειτε με email. Μπορεις να διαλεξεις ωρα. Τι θα απαντησουν δεν μπορω να ξερω. Επειδη με email αναφέρεται οτι θα απαντησουν εντος 48 ωρων φαντασου τι θα συμβει αν δεν εχει διαθεσιμοτητα η ξερω γω τι. Αλλες 48 ωρες μετα. Χασιμο χρονου κ αβεβαιότητα. Παρε τηλ.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Οπότε δε θα κάνω κράτηση και θα πάμε σίγουρα με τις 13.00 που όπως λες κι εσύ δεν είναι ώρα αιχμής. Να κάνω και άλλη μια ερώτηση με την ευκαιρία για τη βίλα Μποργκέζε. Θα χρησιμοποιήσουμε τη roma pass για την πινακοθήκη ως δεύτερο δωρεάν μνημείο και είδα ότι οποιαδήποτε πρέπει να κάνω κράτηση γιατί η επίσκεψη γίνεται ανα δίωρο. Ήθελα να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να κάνω την κράτηση μέσω e-mail και όχι τηλεφωνικά, και επειδή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμα να συμπληρώσω, αν θα πρέπει στο e-mail να αναφέρω ότι θα χρησιμοποιήσουμε τη Roma pass για δωρεάν είσοδο και αν μπορώ να διαλέξω εγώ την ώρα της επίσκεψης και όχι να μου δώσουν αυτοί μια τυχαία ώρα με βάση τη διαθεσιμότητα τους. Σημειωτέον ότι αφού θα κάνω την κράτηση αυτές τις μέρες και η επίσκεψη μας στη βίλα θα είναι στις 18/2, είναι αρκετά νωρίς πιστεύω και σε φαντάζομαι να επικαλεστούν ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα την ώρα και τη μέρα που θέλω. Έτσι δεν είναι?