Grtraveler
Member
Είναι ώραια πλατεία ειδικά το βράδυ με καλό καιρό. Δεν έχω κάτσει κάπου γιατί λοφγικα κάπως ακριβά....Καλησπέρα!
Φεύγουμε για Ρώμη με τον άντρα μου στα μέσα Φλεβάρη για 6 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις). Θέλω να ρωτήσω που προτείνετε να φάμε στην Piazza Navona. Θα έχει προηγηθεί επίσκεψη στο Βατικανό από το πρωί, Κάστρο των Αγγέλων στη συνέχεια και μετά ποδαράτο την γεφυρα που διασχίζει τον Τίβερη για Piazza Navona. Αφού βολτάρουμε στην πλατεία και ολοκληρώσουμε τα της ξενάγησης (την οποία έχω αναλάβει εγώ, αρχαιολόγος γαρ!) σκέφτηκα να καταλήξουμε για φαγητό στην περιοχή, που απ Ο,τι διάβασα έχει αρκετές ποιοτικές επιλογές. Επειδή όμως εκείνη την ημέρα έχω τα γενέθλια μου, δε θέλω κάτι στο όρθιο και πρόχειρα, αλλά να κάτσουμε να φάμε κάπου. (Ιδανικα θα ηταν να βρουμε και μια τουρτίτσα...)Έχετε να μου προτείνετε κάτι ή πιστεύετε ότι αφού δούμε την πλατεία, θα πρέπει να κατευθυνθούμε σε άλλη περιοχή για φαγητό? Μήπως θα έπρεπε να κάνω κράτηση για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις λόγω γενεθλίων και γυρίζουμε από εδώ κι από εκεί?