ασυζητητί Ναπολη-κοστιέρα Αμαλφιτάνα.Αφού λοιπόν μάλλον έχω καταλήξει για Ρώμη, θα ήθελα τη γνώμη σας αγαπητοί για το ποια περιοχή-πόλεις προτείνετε να επισκεφτώ στο δεύτερο μέρος της εκδρομής, μέσα σε 4-5 μέρες (εκτός Τοσκάνης).
Οντως 35 λεπτα κανει και φευγει αν θυμαμε καλα ανα 10 λεπτο το εισητιριο πρεπει να ειναι καπου στα 6-7 ευρω. το βρισκεις ευκολα απο την αιθουσα παραλαβης των αποσκευων εχει ταμπελιτσες για το τρενο το παρκιγκ για τα λεωφορεια και γραμμες διαφορετικου χρωμματος στο δαπεδο σε καθοδηγουν προς τα εκει. επισης πρεπει να εχει ενα εξπρες και ενα με μερικες στασεις.Διάβασα ότι υπάρχει τραίνο που σε πάει από το fiumicino στο κέντρο της Ρώμης μέσα σε 35 λεπτά. Γνωρίζεται κάποια ιστοσελίδα που να έχει πληροφορίες δρομολογίων για αυτό το τραίνο;Και επίσης είναι εύκολο να βρω από που θα το πάρω;
τη βαλίτσα θα την πάρεις στον τελικό προορισμό σου, Θεσσαλονίκη.θα μου δώσουν την βαλίτσα μου στην Ρώμη η θα την πάρω απευθείας στην Θεσσαλονίκη;
Διάβασα ότι υπάρχει τραίνο που σε πάει από το fiumicino στο κέντρο της Ρώμης μέσα σε 35 λεπτά. Γνωρίζεται κάποια ιστοσελίδα που να έχει πληροφορίες δρομολογίων για αυτό το τραίνο;Και επίσης είναι εύκολο να βρω από που θα το πάρω;