jimp
Member
http://viaggiacon.atac.roma.it/index.html?language=engΚαλημέρα και καλως σας βρήκα ΅!
ταξιδευω για ρωμη 12/1 και επιστρεφω 15/1 εχω αγχωθει πολυ γιατι ειναι το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο ..έχω κλεισει εισητηρια και ξενοδοχειο το eurostars roma aeterna βρίσκεται Via Casilina, επειδη θα φτασω στο αεροδρόμιο ciampino σκεφτομαι να παρω λεωφορειο απο εκει για να φτάσω termini αλλα απο termini μαλλον με τα πόδια μεχρι το ξενοδοχειο προσοαθω να βρω τις γραμμες των λεοφωρειον και πραγματικα εχω καταμπερδευτει υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει απο το termini πως μπορω να βρεθω στο ξενοδοχειο με το λεοφωρειο γιατι φτανω πολυ αργα το βραδυ ?και πως αγοράζουμε εισητηρια για τα λεωφορεια θέλω να πω υπάρχει κατι αντίστοιχο όπως εμεις που έχουμε τα περίπτερα??
και κατα την γνώμη αυτων που έχουν επισκεφτει την ρώμη τι αξίζει περισσότερο για ενα τρίημερο στην ρώμη .?
Στο παραπάνω λινκ μπορείς να βρεις πως θα πας από τη στάση του μετρό Anagnina μέχρι το ξενοδοχείο σου. Θα πας εκεί που λέει κάτω αριστερά calculate route και θα βάλεις Termini προς τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σου. Θα σου βγάλει πως μπορείς να πας με το Νούμερο 50.
Τώρα για το τι αξίζει περισσότερο, αν ψάξεις στο site θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες.