Ακριβως απ εξω ειναι. Οπως βγεις εκει στα αριστερα ειναι, στα 30 μετρα.Παιδιά ξερει κάνεις αν η στάση της terravision που σε πάει από Ciampino στο κέντρο είναι ακριβώς έξω απ το αεροδρόμιο ή βρίσκεται σε άλλο σημείο???
Τελεια... σε ευχαριστώ πολύΑκριβως απ εξω ειναι. Οπως βγεις εκει στα αριστερα ειναι, στα 30 μετρα.
Kι εμείς που είχαμε πάει αρχές Μαρτίου στη Ρώμη πετύχαμε ένα 5μερο ηλιοφάνειας και καλού καιρού. Οπότε αν είστε και λίγο τυχεροί ίσως έχετε καλό καιρό. Πιο βόρεια όμως σίγουρα έχει πολλές βροχοπτώσεις αυτό το μήνα! Καλά να περάσετε!Μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει να παω Ρωμη (και πιο βορεια) το Φεβρουαριο για ταξιδι με τρενα και ετσι, πως ειναι σαν μηνας?
Νομίζω πως στο ξενοδοχείο που θα πάνε οι άνθρωποι μπορούν να ρωτήσουν για ημερήσιες εκδρομές ή τουρ μέσα στη πόλη...Καλησπερα
Ελεγα να κλεισω σε ενα ζευγαρι ηλικιωμενων ανθρωπων ενα tour στη Ρωμη με hop on hop off λεωφορειο. Αρχικα σαν ιδεα ειναι καλη ή προτεινεται κατι αλλο? Και αν ναι απο που προτεινεται να κλεισω τα εισιτηρια? Εχω βρει πολλα site και ειναι ολα παρομοιες τιμες
Θα βρισκονται εκει για 4 μερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να περπατανε ολη μερα.
To Fiumicino είναι το κεντρικό αεροδρόμιο της Ρώμης, από κει και πέρα όσον αφορά απόσταση, κόστος μεταφοράς στην πόλη κλπ. δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορέςΚαλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να κανω μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω,σκοπεύω να πάω Ιταλία,Ρώμη ποιο είναι το αεροδρόμιο που με συμφέρει περισσότερο το τσιαμπινο ή το fuimichino??
Καλησπέρα και από μένα! Θα ήθελα να μάθω αν είναι εύκολο τι ώρα πήγες για να έχω μία εικόνα..
Επισκεφθήκαμε το μουσείο, ημέρα Κυριακή αρχές Φεβρουαρίου. Η είσοδος ήταν δωρεάν αλλά η αναμονή στην ουρά, μία ώρα και σαράντα λεπτά. Επίσης έκλεινε νωρίτερα από τις άλλες ημέρες.