• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
τσεκαρε το www.booking.com που προτεινει πιο πανω και ο δημητρης. εγω βρηκα στο λονδινο σε καλο και κεντρικο σημειο ξενοδοχειο τριων αστερων με 68 ευρω τη βραδια

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Εξαιρειτκές τιμές μπορείς να βρεις και ελάχιστα πριν το ταξίδι. Υπάρχουν sites με lastminute προσφορές. Στην πράξη, σκοτώνουν τις τιμές για να μην τους μείνουν άδεια δωμάτια. Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό ρίσκο επειδή θα κλείσεις δωμάτιο τελευταία στιγμή, αν όμως την εποχή που θα πας δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο γεγονός στη Ρώμη που να προσελκύει κόσμο, τότε το ρίσκο είναι σχετικά μικρό.΄

Αν δεν κάνω λάθος, μέσα από το hotelclub υπάρχει υπηρεσία lastminute.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, η ανταπόκριση σας είναι τρομερή. Αισθάνομαι σαν να βρήκα παλιούς καλούς φίλους.:grouphug:

Νομίζω ότι έχω μαζέψει αρκετά site. Θα τα ψάξω και θα καταλήξω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βασιστώ σε lastminute καταστάσεις, καλύτερα να πληρώσω κάτι παραπάνω παρά να αγωνιώ μέχρι τελευταία στιγμή, άσε που νομίζω που πως αυτό που τους μένει για ξεπούλημα είναι η φύρα.
Και πάλι ευχαριστώ :kiss:

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
ελπιζω να σε βοηθησαμε. οταν γυρισεις περιμενουμε τις εντυπωσεις σου και να μας δειξεις και φωτογραφιες

αν και αργει ακομα, καλο ταξιδι και να περασετε οσο το δυνατον καλυτερα

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, η ανταπόκριση σας είναι τρομερή. Αισθάνομαι σαν να βρήκα παλιούς καλούς φίλους.
Φτιαξε και το χαρτη σου γιατι καπου εχεις κανει λαθος.:)

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ok τον έφτιαξα, ευχαριστώ, αν και πάλι είναι λίγο παράλογος αφού στον ευρωπαϊκό έχει ξεχωριστά την Αγγλία και τη Σκοτία, ενώ στον παγκόσμιο έχει Ηνωμένο Βασίλειο

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ok τον έφτιαξα, ευχαριστώ, αν και πάλι είναι λίγο παράλογος αφού στον ευρωπαϊκό έχει ξεχωριστά την Αγγλία και τη Σκοτία, ενώ στον παγκόσμιο έχει Ηνωμένο Βασίλειο
Εχεις δικιο,υπαρχει προβλημα εκει οπως και στη Σερβια-Μαυροβουνιο που τα εχει μαζι.Ισως ο Δακης να μπορεσει να κανει κατι.Στο θεμα μας τωρα,διαβαζω το ICONS του Δουση και σου βρηκα αυτα www.hotelducadalba.com μεσα στο κεντρο με 80 ευρω το δικλινο και www.italyrents.com (terrione 01 studio)διαμερισμα 38τ.μ 100 ευρω για δυο ατομα.Ριξε μια ματια.:)

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη
Το ξενοδοχείο φαίνεται πολύ καλό, έστειλα email για πληροφορίες. Το διαμέρισμα δεν μας κάνει, είναι πολύ μικρό, εμείς είμαστε 4. Άσε βρήκα καταπληκτικό διαμέρισμα αλλά κολλάμε που νομίζεις? Είναι μη καπνιζώντων και ο φίλος μας είναι φουγάρο. Αν θέλεις τσέκαρέ το στο http://www.perfectplaces.com/24416.
Προς το παρόν κλείνω σε αυτό:
http://www.rentalinrome.com/alex/alex.htm
που έχει και τζακούζι ;)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη
Το ξενοδοχείο φαίνεται πολύ καλό, έστειλα email για πληροφορίες. Το διαμέρισμα δεν μας κάνει, είναι πολύ μικρό, εμείς είμαστε 4. Άσε βρήκα καταπληκτικό διαμέρισμα αλλά κολλάμε που νομίζεις? Είναι μη καπνιζώντων και ο φίλος μας είναι φουγάρο. Αν θέλεις τσέκαρέ το στο http://www.perfectplaces.com/24416.
Προς το παρόν κλείνω σε αυτό:
http://www.rentalinrome.com/alex/alex.htm
που έχει και τζακούζι ;)
Αυτο που βρηκες Μαιρη φαινεται πολυ καλο και αρκετα οικονομικο(140 ευρω)για 4 ατομα.Πες μου κατι,στα 4 ατομα υπολογιζεις και την κορη σου,αν ναι ποσο ετων ειναι?

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ναι την υπολογίζω, τον Μάρτη θα είναι 7 χρονών
Στη συνημμένη φωτογραφία είναι οι δύο μου κόρες, η μικρή είνα 6 μηνών.

Attachments

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Τζίφος το ξενοδοχείο, η προσφορά τους είναι 170 ? το κάθε δίκλινο, τη βραδιά.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ναι την υπολογίζω, τον Μάρτη θα είναι 7 χρονών
Στη συνημμένη φωτογραφία είναι οι δύο μου κόρες, η μικρή είνα 6 μηνών.
Παντως να ξερεις,συνηθως παιδια κατω των 12 δεν πληρωνουν εφοσον μεινουν στο ιδιο δωματιο με τους γονεις τους.Μηπως θα ηταν καλυτερα να ψαχνεις 1δικλινο για σας και 1 μονοκλινο ο φιλος σας?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom